Skip to main content

Rickson Mansiamina ei jatka HIFK:ssa

Ruotsalaisesta AIK:sta lainalla ollut Rickson Mansiamina ei jatka helsinkiläisjoukkueessa. Laitahyökkääjänä viihtyvä 18-vuotias Mansiamina esiintyi tähtirinnoissa 12 Veikkausliigaottelussa ilman tehomerkintöjä.

– Rickson oli hyvin mielenkiintoinen pelaaja. Hyvä 1vs1-tilanteissa ja erittäin nopeat ensimmäiset askeleet. Fyysisyydessä jäi vielä kehitettävää erityisesti peleissä luonnonnurmella. Joka tapauksessa Rickson sai tärkeää kokemusta miesten peleistä, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa suojatistaan.

HIFK testaa parhaillaan uusia pelaajia ja aikoo olla aktiivinen siirtomarkkinoilla, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa elokuussa.

– Olemme testanneet ja tulemme testaamaan pelaajia loppukautta silmällä pitäen. Tiedämme tarkkaan, mitkä osa-alueet joukkueessamme tarvitsevat vahvistusta ja niitä tullaan vahvistamaan. Tarkoitus on vahvistaa joukkuetta 2-3 pelaajalla elokuun siirtoikkunassa. Liikehdintää joukkueessa saattaa tapahtua jo ennen elokuuta, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä paljastaa.