Skip to main content

HIFK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat maanantaina, kun Tähtirinnat kohtaavat toista kertaa tällä kaudella Vaasan Palloseuran. Ennakkolippuja Sonera Stadiumilla kello 18.30 pelattavaan otteluun voit ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta.

VPS on neljän ottelun voittoputkessa, jonka myötä vaasalaisseura on noussut Veikkausliigan sarjataulukossa jo neljänneksi. Viime keskiviikkona VPS nousi yhden maalin takaa-ajoasemasta 2-1 kotivoittoon PK-35 Vantaata vastaan. Vaasalaisten osumista vastasivat kolmannen ottelunsa VPS-paidassa tällä kaudella pelannut Sebastian Strandvall sekä joukkueen paras maalintekijä Pyry Soiri, jolle maali oli jo kauden seitsemäs.

VPS ja HIFK ovat ehtineet kohdata jo kertaalleen tällä kaudella. Toukokuun alussa pelattu ottelu päättyi Kaarlen kentän heikkokuntoisella luonnonnurmella VPS:n 3-1 kotivoittoon.

– VPS on hyvin organisoitu pallonhallintajoukkue, joka on viime aikoina saanut myös hyviä tuloksia, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HIFK on sarjataulukossa 16 pelatun ottelun jälkeen toiseksi viimeisenä 13 sarjapisteellä. Viime sunnuntaina Tähtirinnat pelasivat todella tasaisen vierasottelun Kuopion Palloseuraa vastaan. Pistetili ei kuitenkaan karttunut vaan KuPS jätti pisteet Kuopioon 1-0 voitolla. HIFK on voittanut kauden kahdeksasta kotiottelustaan vain yhden.

– Meillä alkaa koko kauden kestänyt loukkaantumissuma hellittämään. Tällä viikolla on päästy pitkästä aikaa harjoittelemaan vähän isommalla rosterilla. Toivotaan, että ehjä treeniviikko näkyy myös maanantaina pelissä, Honkavaara sanoo.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Jukka Halme, Emil Conti, Jere Piirainen sekä Tommi Vesala. Myös HIFK:n paras maalintekijä Juho Mäkelä on sivussa VPS-ottelusta alaraajavamman takia.
FBC-0718-MasaHIFK – VPS maanantaina 18.7. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Ennakkoliput Ticketmasterista
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä
> HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus tarjoilee ottelun liveseurannan hashtagilla #HIFKlive

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.