Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Otteluennakko: HIFK – SJK – liput Itäkatsomoon vain 6,5 euroa HSL:n ja Veikkauksen asiakkaille

By 29.7.201612 joulukuun, 2018No Comments

HIFKvsSJKHIFK kohtaa lauantaina 30.7. kello 16.00 pelattavassa Veikkausliigaottelussa hallitsevan Suomen mestarin SJK:n. Ottelu on Antti Muuriselle ensimmäinen HIFK:n päävalmentajana. Ennakkolippuja otteluun voit ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta. HSL ja Veikkaus tarjoavat otteluun edullisia 6,5 euron pääsylippuja Itäkatsomoon. 

HIFK:n ympärillä on ehtinyt tapahtua kuluvan viikon aikana paljon. Seuran monivuotinen valmentaja Jani Honkavaara vapautettiin keskiviikkona tehtävistään ja torstaina 28.7. HIFK nimesi päävalmentajakseen entisen Suomen A-maajoukkuevalmentaja Antti Muurisen, joka on voittanut seitsemän Suomen mestaruutta. Kokeneen ja erittäin meritoituneen päävalmentajan sopimus kattaa loppukauden.

HIFK on ehtinyt harjoitella kahdesti ennen SJK-ottelua uuden päävalmentajan alaisuudessa.

– Muutoksen tekeminen on käynnissä. Eihän kahteen harjoitukseen pysty ihmeitä tekemään, mutta tärkeintä on, että pelaajien mentaalipuoli ja korvien väli olisi edes vähän iloisempi ja kunnossa. Se on todella tärkeä asia huomista ajatellen, Muurinen kertoi perjantaina pidettyjen harjoitusten jälkeen.

Antti Muurinen kertoi torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa olevansa "intoa täynnä kuin ilmapallo".

Antti Muurinen kertoi torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa olevansa ”intoa täynnä kuin ilmapallo”.

Lauantaina kohdattava SJK on hallitseva Suomen mestari. Veikkausliigan sarjataulukossa SJK on seitsemäntenä 28 sarjapisteellä. Kaksi edellistä liigaotteluaan voittaneet seinäjokilaiset putosivat Mestarien liigan 2. karsintakierroksella valkovenäläiselle BATE Borisoville.

– SJK:n 4-1 voitto edellisellä kierroksella FC Lahdesta oli heille varmasti hieno tapahtuma. SJK on hieman muuttanut pelijärjestelmäänsä. Olen ensisijaisesti lähtenyt tähän otteluun niin, ettei vastustajaa niin hirveästi käytäisi läpi vaan mietimme nimenomaan miten HIFK:n tulisi pelata, Muurinen kertoo.

HIFK ja SJK kohtasivat edellisen 14. toukokuuta Seinäjoella. Ottelu näytti jo päättyvän 1-1 tasapeliin, mutta SJK onnistui tekemään ottelun voittomaalin lisäajalla. Joukkueen paras maalintekijä on Suomen A-maajoukkueestakin tuttu Roope Riski. Riski johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 10 maalilla.

– Olen seurannut Veikkausliigaa erittäin tarkasti ja olen katsonut myös SJK:n pelejä. Totta kai Roope Riski kärjessä aiheuttaa toimenpiteitä. Riski on nopea vastaiskupelaaja ja maalipörssin kärjessä. Hän on yksi SJK:n isoimmista vahvuuksista. Pelaavuus, jonka SJK hallitsee maata pitkin on todella hyvällä tasolla. Heille ei saa antaa liikaa tilaa siihen. Asia, jota haluan korostaa joukkueelle, on SJK:n puolustuspelaaminen. Se ei ole toiminut tällä kaudella, Muurinen sanoo.

Otteluun on saatavilla erikoishintaisia 6,5 euron pääsylippuja HSL:n ja Veikkauksen asiakkaille. Muurinen toivoo, että yleisö löytäisi lauantaina lehtereille.

– On todella tärkeätä, että saisimme hyvän startin. Ja vaikka emme saisikaan, niin kyllä homma kääntyy pikkuhiljaa. Toivon myös, että saisimme faneilta ymmärrystä tähän tilanteeseen. He ovat meille äärettömän tärkeitä ja toivottavasti fanit ymmärtävät meidän tilanteen sekä tukevat meitä yhtä voimallisesti kuin tähän asti. On ollut katsojana mahtavaa seurata IFK:n kannattajia, koska he pitävät aina hyvää draivia oman joukkueen puolesta. Eiköhän laiteta lauantaina kunnon bileet pystyyn ja käännetään kelkka yhdessä.

HIFK:n kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa SJK-ottelusta Jukka Halme, Tommi Vesala sekä Emil Conti. Koko kauden yläraajavammasta kärsinyt maalivahti Jere Piirainen sai peliluvan alkuviikosta.

HIFK – SJK lauantaina 30.7. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
> Nelonen näyttää ottelun Futiskierroksen pääotteluna. ISTV sekä Ruutu+ näyttävät ottelun normaalisti omissa palveluissaan.

FBPS-10Kirurgi (1)HIFK – SJK lauantaina 30.7. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
> Osta ennakkoliput otteluun

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.

HSL:n asiakkaat

HSL tarjoaa asiakasetuna lipun lauantaina 30.7. klo 16.00 pelattavaan HIFK – SJK otteluun hintaan 6,5 € (sis. toimituskulut 1,5 €). Voit valita parhaat paikat aurinkoisesta itäkatsomosta.

> Lunasta HSL-etusi tästä linkistä

Veikkauksen asiakkaat

Veikkauksen kanta-asiakkaana saat liput otteluun hintaan 6,5 € (sis. toimituskulut 1,5 €). Voit valita parhaat paikat aurinkoisesta itäkatsomosta. Lipun osto edellyttää kirjautumisen.

Lunasta Veikkaus-etusi tästä linkistä