Skip to main content

HIFK kohtaa sunnuntaina 10.7. kello 17.00 pelattavassa Veikkausliigaottelussa Kuopion Palloseuran. Stadin Kingit järjestää Savon Sanomat Areenalla pelattavaan otteluun vierasreissun. Ilmoittaudu mukaan ja lähde kannustamaan IFK voittoputkeen!

Kuopio su 10.7. klo 17.00

Aikataulu:
11.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17.00 KuPS – HIFK, Savon Sanomat Areena
00.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta.Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – VPS maanantaina 18.7. kello 18.30 Sonera Stadiumilla

0710 Vieraspelistudio