Skip to main content

HIFK kohtaa loppukauden aikana kahdesti IFK Mariehamnin vieraskentällä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Sonera Stadiumilla 20. toukokuuta päättyi IFK Mariehamnin 1-0 vierasvoittoon.

Ensimmäinen vieraspeleistä pelataan sunnuntaina 7.8. ja toinen sunnuntaina 21.8. Ilmoittaudu mukaan Maarianhaminan reissuille nyt!

MAARIANHAMINA VOL1

Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun, kansipaikan Turusta Maarianhaminaan sekä hyttipaikan paluulaivalla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.7. Ilmoittaudu nopeasti, sillä varattuja paikkoja on rajoitettu määrä!

Aikataulu
Sunnuntai, 7.8.
05.00 Lähtö Turun satamaan, Töölön Kisahallin parkkipaikka
08.15 Lähtö Maarianhaminaan, M/S Galaxy
13.35 Saapuminen Maarianhaminaan
18.30 IFK Mariehamn – HIFK, Wiklöf Holding Arena
23.55 Lähtö Helsinkiin, M/S Silja Symphony

Maanantai, 8.8.
09.55 Saapuminen Helsinkiin, Olympiaterminaali

Matkan hinta on 60 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, syntymäaika sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

MAARIANHAMINA VOL 2

Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun, kansipaikan Turusta Maarianhaminaan sekä hyttipaikan paluulaivalla. Viimeinen ilmoittautumispivä on 29.7.

Aikataulu
Sunnuntai, 21.8.
05.30 Lähtö Turun satamaan, Töölön Kisahallin parkkipaikka
08.45 Lähtö Maarianhaminaan, M/S Amorella
14.10 Saapuminen Maarianhaminaan
18.30 IFK Mariehamn – HIFK, Wiklöf Holding Arena
23.45 Lähtö Helsinkiin, M/S Mariella

Maanantai, 22.8.
10.10 Saapuminen Helsinkiin, Katajanokka

Matkan hinta on 60 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, syntymäaika sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.  Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

HIFKvsSJKHIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – SJK lauantaina 30.7. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
>
Ennakkoliput Ticketmasterin verkkosivuilta