Skip to main content

Maaottelutauko on vietetty ja HIFK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat torstaina 9.6, kun HIFK kohtaa PK-35 Vantaan. Ennakkoliput Sonera Stadiumilla kello 18.30 pelattavaan otteluun saat hankittua Ticketmasterin verkkosivuilta. ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

HIFK:n edustusjoukkue kävi viime lauantaina hakemassa uutta ilmettä Tuusulanjärven kauniista maisemista. HIFK oli kutsuttu vieraaksi Kellokosken Alun 90-vuotisjuhlaotteluun ja monipuoliseen päivään kuului esimerkiksi kirkkoveneellä soutamista. Kotijoukkue onnistui siirtymään ottelun alussa 1-0 johtoon, mutta ottelu päättyi lopulta HIFK:n voittoon lukemin 1-14.

– Ei ollut mikään kevyt päivä ja vaikka oli ”höntsäpeli” niin päivä täytti tavoitteensa. Meillä on ollut hyvin aikaa harjoitella ja olemme pitkästä aikaa saaneet joukkueharjoituksiin myös loukkaantuneita mukaan, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HIFK on 11 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa toiseksi viimeisenä yhdeksällä sarjapisteellä. HIFK on hävinnyt neljä edellistä otteluaan ja voitottomien otteluiden putki on venynyt kuuden ottelun mittaiseksi. Kauden kuudesta tappiosta viisi on tullut yhden maalin erolla. Ensimmäinen kolmasosa kaudesta olisi voinut sujua paremminkin pisteiden valossa, mutta fakta on se, että vielä on 22 ottelua pelaamatta ja yhteensä 66 sarjapistettä jaossa.

– Tuloksia täytyy tietysti katsoa kriittisesti, mutta pelaamisessamme on ollut paljon hyviä asioita. Lyhyesti summattuna: kun pallollinen peli on toiminut niin yleensä ollaan hävitty. Peli on itsessään riittävän nopeaa, muttei riittävän tehokasta ylhäällä. Tällä kaudella moni joukkue on hakenut puolustamalla pisteet meiltä, Honkavaara sanoo.

– Lauomme keskimäärin yli 10 laukausta ottelua kohden, mutta tehoja pitäisi saada enemmän. Kun pelaamme pääosin kahdella kärjellä niin pitäisi saada enemmän tehoja aikaan. Palloa tulisi toimittaa enemmän vaara-alueelle ja se vaatii enemmän taitoa ja röyhkeyttä.

PK-35 Vantaa on sarjajumbona yhdeksällä sarjapisteellä yhden ottelun enemmän HIFK:ta pelanneena. Joukkueen sisällä on kuohunut viime aikoina, sillä PK-35 purki kesäkuun alussa viiden ulkomaalaispelaajansa sopimukset. Lisäksi päävalmentaja Shefki Kuqin on huhuttu siirtyvän ulkomaille.

– PK-35 hyökkää laitojen kautta. Edellisessä ottelussa FC Lahtea vastaan he olivat agressiivisia ja suoraviivaisia. Njazi Kuqi, Masar Ömer ja Aleksi Ristola ovat pelaajia, jotka tykkäävät liikkua nopeasti eteenpäin. PK toimittaa palloa nopeasti ylös ja siihen meidän täytyy olla ehdottomasti valmiita. Kim Raimi tuo tietynlaista vahvuutta heidän pelaamiseen. Maajoukkuetauon aikana myös PK on varmasti vienyt peliään eteenpäin, Honkavaara tiedostaa.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Tommi Vesala, Jukka Halme, Emil Conti, Jere Piirainen sekä Pauli Kuusijärvi, joka on pelikiellossa. Yhden ottelun tällä kaudella loukkaantumisen takia pelannut Eero Peltonen alkaa lähenemään pelikuntoa.

FBC 0609 PK-35 (1)HIFK – PK-35 Vantaa torstaina 9.6. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Hanki ennakkoliput
> Osta Kesäcombo

Lippujen hinnat

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.

HIFK tarjoaa uutena tuotteena Itäkatsomoon kesälippupakettia, jolla pääset seuramaan yhteensä viittä HIFK:n kotiottelua.

Tule nauttimaan auringosta ja hyödynnä kesäpakettitarjous heti. 69 euron hintainen Kesäcombo on myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

Varmistat paikkasi ensimmäisessä kotiderbyssä ja pääset mukaan todistamaan ainutlaatuista ottelutunnelmaa parhailta paikoilta.

Kesäcombo-ottelut
to 9.6. HIFK – PK-35 Vantaa
la 18.6. HIFK – FC Lahti
ma 18.7. HIFK – VPS
la 30.7. HIFK – SJK
ke 10.8. HIFK – HJK

Kesäcomboja on rajoitettu määrä. Kesälippupaketin ostajille on varattuna parhaat paikat aurinkoisen Itäkatsomon keskisektorista.

Slider-Kesäcombo