Skip to main content

Ruotsalainen suurseura AIK saapuu Suomeen kesäkuussa 

Tiistaina 21. kesäkuuta Helsingin Sonera Stadium hurmioituu, kun naapurimaamme Ruotsin suurseura AIK saapuu Suomeen ottamaan mittaa Helsingin IFK:sta.  Molemmat joukkueet lähtevät otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla, sillä ottelu on AIK:lle kenraali europeleihin.

AIK on ruotsalainen suurseura, joka on pelannut 83 kautta korkeimmalla sarjatasolla, voittanut 11 mestaruutta ja on tällä hetkellä neljännnellä sijalla maratoonitaulukossa.

Kesäkuun ottelu on seurojen ensimmäinen pelillinen kohtaaminen lähes viiteenkymmeneen vuoteen. Yhteistyöseura AIK on aiemmin lainannut pelaajiaan HIFK:n riveihin. Viime kaudella AIK:n Sauli Väisänen tuli vahvistamaan HIFK:n puolustusta ja tällä kaudella HIFK:n riveissä pelaa AIK:n 18-vuotias laitapelaaja Rickson Mansiamina.

Liput otteluun tulevat myyntiin huomenna torstaina 2.6.2016 klo 12.00 Ticketmasterin nettisivuille. Liput alk. 19.90/10 euroa.

Svenska storklubben AIK till Finland i juni

Tisdagen den 21 juni kommer Sonera Stadium i Helsingfors vara exstatiskt, då AIK från vårt grannland i väst möter Helsingfors IFK. Båda lagen ställer upp med bästa möjliga startelvor då denna match fungerar som AIK:s genrep inför deras europaspel.
AIK är en svensk storklubb som har spelat 83 säsonger på högsta serienivå, vunnit 11 mästerskap och är på fjärde plats i den allsvenska maratontabellen.

Samarbetsklubbarna möter varandra för första gången sedan 1968. AIK har tidigare lånat spelar till HIFK. Förra säsongen förstärktes HIFK av AIK:s Sauli Väisänen och i år har 18-åriga Rickson Mansiamina varit på lån hos de stjärnprydda.

Biljetterna till matchen kommer till salu på torsdagen den 2 juni 2016 kl. 12.00 på Ticketmasters hemsidor. Biljetter från 19,90/10 euro.

HIFK-AIK 2