Skip to main content

HIFK kohtaa ruotsalaisen suurseura AIK:n tiistaina 21. kesäkuuta Sonera Stadiumilla. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla, sillä ottelu on AIK:lle kenraali europeleihin.

AIK on Allsvenskanissa 12 pelatun kierroksen jälkeen neljäntenä kuudella voitolla, neljällä tasapelillä ja kahdella tappiolla. AIK pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona 15.6, kun se päätyi 1-1 tasapeliin harjoitusottelussa virolaista FC Floraa vastaan. AIK kohtaa Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella walesilaisen Bala Town FC:n.

AIK:n paras maalintekijä Allsvenskanissa on Ruotsin alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva hyökkääjä Carlos Strandberg, joka on tehnyt seitsemän maalia. Islantilainen laitapuolustaja Haukur Heiðar Hauksson sekä vasta 16-vuotias ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak ovat tehneet kolme maalia.

– Olen aikaisemmin itse pelannut kansainvälisiä matseja vain Playstationilla FIFA:ssa. Onhan se nättiä, kun pääsee testaamaan omia taitoja ja näkee, että pysyykö perässä ja kuinka paljon täytyy repiä paidasta, liigauran ensimmäisen maalinsa FC Lahtea vastaan tehnyt IFK-puolustaja Matias Hänninen kertoo.

AIK:n suomalaistoppari Sauli Väisänen pelasi viime kaudella lainasopimuksella tähtirinnoissa kuusi liigaottelua. Ruotsalaisseurassa pelaa myös Suomen A-maajoukkueesta tuttu hyökkääjä Eero Markkanen.

– Tähän mennessä on ollut täydellinen mediahiljaisuus. Sauli saa olla hereillä tiistaina, Hänninen heittää.

Helsingin IFK:n ja AIK:n välisen ystävyysottelun liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla ja lippukaupoissa.
HUOM! Koska kyseinen ottelu on ystävyysottelu, eikä HIFK:n järjestämä Veikkausliigapeli, HIFK:n kausikortti ei käy otteluun. Kausikorttilaisille ja osakkeenomistajille on kuitenkin lähetetty sähköpostilla viesti, josta löytyy linkki, jonka kautta voi lunastaa erikoishintaisia lippuja.

> Lue AIK:n seuraesittely

HIFK-AIKHIFK – AIK tiistaina 21.6. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Hanki flabat tästä!

Lippujen hinnat

 • Pääkatsomon lohkot 104-108
  Ennakkoon 49,90€ Ovelta 55€
 • Pääkatsomon lohkot 102,103, 110,111
  Ennakkoon 39,90€ Ovelta 45€
 • Itäkatsomon lohkot  121-137
  Ennakkoon 34,90€ Ovelta 40€
 • Kulmakatsomot 101, 112, 120, 138
  Ennakkoon 19,90€ Ovelta 25€
 • Pohjoispääty / IFK Klacken
  Ennakkoon 24,90€ Ovelta 30€
 • Eteläpääty/ AIK:n kannattajakatsomo
  Ennakkoon 24,90€ Ovelta 30€
 • Lapset, kaikki katsomot
  Ennakkoon 10€ Ovelta 15€

Kaikkiin hintoihin sisältyy palvelumaksu.

> Hanki flabat tästä!