Skip to main content

HIFK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat kotiottelulla, kun FC Lahti saapuu vierailulle Sonera Stadiumille. Lauantaina 18.6. kello 13.30 pelattavassa ottelussa juhlitaan samalla HIFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingien 15 vuotissyntymäpäiviä. Sen kunniaksi IFK Klackeniin pääsee edullisesti 10 eurolla, kun ostaa lipun ennakkoon.

> Hanki ennakkoliput Ticketmasterin verkkosivuilta

HIFK on tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa ja voitottomia otteluita sillä on kahdeksan peräkkäin. Sarjataulukossa tähtirinnat ovat 13 pelatun ottelun jälkeen putoajan paikalla yhdeksällä sarjapisteellä. Edellinen voitto on 28.04 pelatusta kotiottelusta Kuopion Palloseuraa vastaan.

FC Lahti on 12 pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä 15 pisteellä. Viidestä edellisestä ottelusta sillä on tilillä kaksi voittoa ja kolme tappiota. FC Lahti on kuntopuntarin perusteella sarjan huonoin vierasjoukkue. Kuuden pelatun vierasottelun saldo on kaksi tasapeliä ja neljä tappiota maalisuhteen ollessa 2-10.

– Lahti pelaa vauhdikasta ja eteenpäin menevää jalkapalloa. Toki heillä on raskas kolmen pelin viikko, joten se varmasti jonkin verran vaikuttaa heidän kokoonpanoonsa. Meidän täytyy yksinkertaisesti parantaa ja saada onnistumisia lauantaina, jotta kolme pistettä jäävät Helsinkiin, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HIFK ja FC Lahti ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Liigacupissa 23. tammikuuta pelatussa lohko-ottelussa FC Lahti voitti Mukkulan jalkapallohallissa pelatun ottelun lukemin 1-0 Mikko Kuninkaan 5. pelminuutilla syntyneellä maalilla. Edellinen kohtaaminen Veikkausliigassa 18. huhtikuuta päättyi 2-2 tasapeliin. FC Lahti johti Lahden Kisapuistossa pelattua ottelua puoliajalla 2-1, mutta HIFK onnistui nousemaan tasapeliin lisäajalla, kun debyyttikauttaan pääsarjassa pelaava 19-vuotias Juho Pirttijoki puski tähtirinnat tasoihin liigauran ensimmäisellä maalilla. ’

FC Lahden tehokkain maalintekijä alkukaudesta on ollut Jasse Tuominen, joka on iskenyt viisi maalia. HIFK:n Juho Mäkelällä on kasassa yhtä monta täysosumaa. Molemmat osuivat maalipuiden väliin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Stadin Kingit juhlivat lauantaina 15 vuotissyntymäpäiviään. Stadin Kingit on vuonna 2001 perustettu, IFK:ta jalkapallossa, jääkiekossa, jääpallossa ja käsipallossa kannattava faniryhmä.

– Kingien synttärit, lauantai ja kotipeli. Siinä varmasti tarpeeksi sytyttäviä tekijöitä Lahti-matsiin. Lauantaina jätetään kaikki kentälle, HIFK-kapteeni Esa Terävä lupaa.

HIFK:n kokoonpanosta Jukka Halme on alaraajavamman takia sivussa ja Xhevdet Gela on pelikiellossa. Myös Jere Piirainen ja Emil Conti ovat yhä telakalla.

FBPS-0618Klacken10

Lippujen hinnat

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 10€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.

HIFK – FC Lahti lauantaina 18.6. kello 13.30 Sonera Stadiumilla
> Hanki ennakkoliput Ticketmasterin verkkosivuilta

Stadin Kingien synttäreiden kunniaksi IFK Klackeniin pääsee edullisesti 10 eurolla, kun ostaa pääsylipun ennakkoon. Myös aurinkoinen Itäkatsomo on avoinna. Lasten (7-16 vuotiaat) ennakkolipun hinta kaikkiin katsomoihin on 7 euroa.

Ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta tästä linkistä. Ostamalla ennakkoliput säästää rahaa sekä välttää jonottamisen lippuluukulle.

Ottelun jälkeen juhlat jatkuvat kello 20.00 alkaen Korjaamolla, jossa tiedossa livemusaa ja huippu DJ:t, sekä muuta synttäriohjelmaa. Korjaamolle on ilmainen sisäänpääsy (narikka). Nyt on aika katkaista tappioputki ja siihen tarvitaan kaikkien IFK-henkisten kannattajien tukea. Laita sanaa liikkeelle ja tule mukaan kesän parhaisiin bileisiin!

FBPS 0618 FC Lahti (1)