Skip to main content

Helsingin IFK kohtaa lauantaina 18.6. kello 13.30 seitsemäntenä sarjataulukossa olevan FC Lahden. Ottelupäivänä juhlitaan Stadin Kingien 15-vuotissynttäreitä.

Stadin Kingien synttäreiden kunniaksi IFK Klackeniin pääsee edullisesti 10 eurolla, kun ostaa pääsylipun ennakkoon. Myös aurinkoinen Itäkatsomo on avoinna. Lasten (7-16 vuotiaat) ennakkolipun hinta kaikkiin katsomoihin on 7 euroa.

Ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta tästä linkistä. Ostamalla ennakkoliput säästää rahaa sekä välttää jonottamisen lippuluukulle.

Ottelun jälkeen juhlat jatkuvat kello 20.00 alkaen Korjaamolla, jossa tiedossa livemusaa ja huippu DJ:t, sekä muuta synttäriohjelmaa. Korjaamolle on ilmainen sisäänpääsy (narikka). Nyt on aika katkaista tappioputki ja siihen tarvitaan kaikkien IFK-henkisten kannattajien tukea. Laita sanaa liikkeelle ja tule mukaan kesän parhaisiin bileisiin!

Stadin Kingit on vuonna 2001 perustettu, IFK:ta jalkapallossa, jääkiekossa, jääpallossa ja käsipallossa kannattava faniryhmä.

Lippujen hinnat

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 10€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.

HIFK – FC Lahti lauantaina 18.6. kello 13.30 Sonera Stadiumilla
> Hanki ennakkoliput Ticketmasterin verkkosivuilta

FBPS 0618 FC Lahti (1)