Skip to main content

HIFK ja ruotsalainen suurseura AIK kohtaavat ystävyysottelussa, juhannusviikolla, tiistaina 21.6.2016 kello 18:30 Sonera Stadiumilla. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanoilla, sillä ottelu on AIK:lle kenraali europeleihin.

Tavallisten ottelulippujen lisäksi voit ostaa myös VIP-paketin. Hintaan sisältyy ottelulippu parhailta paikoilta sekä illallinen VIP-tiloissa.

Yhteistyöseuravat kohtaavat viheriöllä ensimmäistä kertaa reiluun viitenkymmeneen vuoteen. AIK on aiemmin lainannut pelaajiaan HIFK:n riveihin. Viime kaudella AIK:n Sauli Väisänen tuli vahvistamaan HIFK:n puolustusta ja tällä kaudella HIFK:n riveissä pelaa AIK:n 18-vuotias laitapelaaja Rickson Mansiamina.

Illan VIP-menu

  • Vihersalaatti
  • Savulohisalaatti
  • Salaattia aurinkokuivatusta tomaatista ja artisokasta
  • Salaatti fetajuustosta, balsamicoperunoista ja rucolasta
  • Hunajapariloitu porsasta
  • Kermainen juures-perunapaistos
  • Valkosuklaa pannacotta
  • Kahvi/tee.

Hinta: 119,90€ + alv.
Tilaukset: 0400 386 389

derby-vip-esite__A4__web