Skip to main content

FC Inter – HIFK 1 – 0 (0 – 0)
60′ 1-0 Kennedy Ugoala Nwanganga
> Ottelun tilastot

Remax_Partners_balloon_RGBHIFK Avauskokoonpano
#2 Tuomas Aho
#3 Pauli Kuusijärvi
#6 Xhevdet Gela
#10 Juho Mäkelä
#11 Eero Peltonen
#12 Otto-Pekka Jurvainen
#13 Esa Terävä
#15 Juho Pirttijoki
#18 Matias Hänninen
#31 Joni Korhonen
#71 Carljohan Eriksson (MV)

Vaihtopelaajat
#5 Jukka Sinisalo
#9 Pekka Sihvola (77′ —> Juho Mäkelä)
#17 Jani Bäckman (74′ —> Otto-Pekka Jurvainen)
#20 Rickson Mansiamina
#22 Fredrik Lassas
#26 Ville Salmikivi (44′ —> Esa Terävä)
#72 Atte Otronen (MV)

Ottelu käynnistyi kotijoukkue FC Interin komennossa. HIFK sai kuitenkin puoliajan edetessä paremmin pelijuonesta kiinni ja pallo saatiin kertaalleen maaliinkin asti. HIFK-kapteeni Esa Terävä antoi todella oivaltavan syötön Juho Mäkelälle boksiin, mutta Mäkelä oli ehtinyt tilanteessa paitsioon.

Esa Terävä sai kovan iskun takaraivoonsa ensimmäisen puoliajan lopussa ja mies joutui tekemään tilaa hyökkääjä Ville Salmikivelle.

FC Inter siirtyi ottelussa 1-0 johtoon 60. peliminuutilla. Egzon Belica keskitti oikealta laidalta boksiin, josta Kennedy Ugoala Nwanganga pääsi puskemaan pallon HIFK-maalin vasempaan alakulmaan.

HIFK ei saanut luotua kunnollista loppukiriä ja laukaukset maalia kohti jäivät puuttumaan. Tappio oli tähtirinnoille kuudes peräkkäinen ja jo kahdeksas voitoton ottelu.

Kommentit

– Tasaista peliä. Olisi voinut päättyä kummin päin tahansa. Tällä hetkellä pallo ei pompi meille. Hävisin pääpallon boksissa ja kaveri pani pallon pussiin. On vähän hankalaa, HIFK:n keskuspuolustaja Tuomas Aho kertoi.

– Meidän kokeneiden pelaajien tehtävä on pitää lippu korkealla ja henki yllä. Jos jää murehtimaan koko ajan niin pitkä kausi tulee. Seuraava peli on lauantaina, joten vedetään hyvä treeniviikko alle ja lähdetään taistelemaan pisteistä.

Seuraava ottelu: HIFK – FC Lahti lauantaina 18.6. kello 13.30 Sonera Stadiumilla
> Ennakkoliput Ticketmasterista

FBPS 0618 FC Lahti (1)