Skip to main content

HIFK kohtaa torstaina 9.6. PK-35 Vantaan Sonera Stadiumilla. Heti seuraavana sunnuntaina tähtirinnat matkustavat Suomen Turkuun FC Interin vieraaksi. Ilmoittaudu Stadin Kingien vierasreissulle – mukaan on lähdössä ja lähes 100 IFK-kannattajaa.

Aikataulu su 12.6.:
10.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
13.30 FC Inter – HIFK, Veritas Stadion
18.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Slider-Kesäcombo