Skip to main content

Joni_Korhonen_ekamaali

Torstaina 26.5. pelattavan HJK-HIFK ottelun ennakkolipunmyynti HIFK:n kannattajakatsomoon on ollut viikon aikana vauhdikasta. IFK Klackeniin on jäljellä enää parisataa lippua, joten nyt jos koskaan sinun kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa paikkasi kauden odotetuimmassa ottelussa!

HIFK kohtaa HJK:n kauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä torstaina 26.5. Sonera Stadiumilla. HIFK on ottelussa vierasjoukkue, mutta myy viime kauden tapaan oman fanipäätynsä pääsyliput. Pääsyliput ovat parhaillaan ennakkomyynnissä vain HIFK:n kausikorttilaisille ja osakkeenomistajille.

HIFK:n osakkeenomistajille sekä kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse linkki kaikkien kolmen paikallisderbyn ennakko-ostotapahtumaan Ticketmasterin verkkosivuille.

Klackenin liput tulevat julkiseen myyntiin perjantaina 13.5, jos lippuja on vielä jäljellä.

HUOM. Nämä ennakkolinkit toimivat vain Ticketmasterin verkkosivuilla. Huomiothan, että ennakkolinkki lähetetään ainoastaan kausikortin tekniselle omistajalle. Jos joku on tilannut kausikortin puolestasi, hän on se henkilö, joka saa myös sähköpostiviestin. Muista tarkistaa varuilta myös roskaposti sekä muut kansiot. Puuttuvaa linkkiä voit tiedustella osoitteesta

  • Vierasderbyn pääsyliput tulevat julkiseen myyntiin perjantaina 13.5.2016
  • Kotiderbyjen pääsyliput tulevat julkiseen myyntiin maanantaina 30.5.2016

Stadin Derbyt 2016
to 26.5. kello 18.30 HJK – HIFK
ke 10.8. kello 18.30 HIFK – HJK
pe 30.9. kello 18.30 HIFK – HJK
Molemmat joukkueet myyvät otteluissa oman kannattajapäätynsä pääsyliput.