Skip to main content

HIFK ja Ilves kohtaavat sunnuntaina 29.5. kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa Sonera Stadiumilla. Joukkue tarvitsee nyt kannattajiensa tukea. Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 15e / 7e.

> Hanki ennakkoliput Ticketmasterista

LG_SportsbarLiigakauden ensimmäisestä Stadin Derbystä on vain muutama päivä, mutta sunnuntaina mennään taas. Tiukan taistelun jälkeen HJK vei ottelun 2-1, mutta pelillisesti HIFK näytti menneen vahvasti eteenpäin ja se jos mikä lupaa hyvää Ilves-ottelua varten. Maalipaikkoja riitti ja niille myös päästiin.

HIFK:n viidestä edellisestä ottelusta on kertynyt yksi tasapeli ja neljä tappiota, jonka myötä tähtirinnat ovat valahtaneet sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi. Täytyy silti muistaa, että takana on ottelut liigan kärkiseuroja vastaan ja piste-erot sarjataulukossa ovat vielä tässä vaiheessa kautta pieniä.

Sunnuntaina Sonera Stadiumille saapuva Ilves on sarjataulukossa kuudentena. Kahdeksasta ottelusta tupsukorvilla on tilillä neljä voittoa ja neljä tappiota. Edellisessä ottelussaan Ilves kukisti FC Lahden lukemin 2-0.

Yksi alkukauden puhutuimmista pelaajista Veikkausliigassa on ollut Ilveksen senegalilaispelaaja Emile Paul Tendeng. Taiturimainen Tendeng on ollut ottelusta toiseen Ilveksen pelillisiä johtajia. Maaleja on syntynyt kaksi ja mies muun muassa johtaa koko sarjan syöttöpörssiä sekä on toisena IS:n tähtipörssissä.

– Ilves on yhtenäinen joukkue ja puolustaa hyvin. Erityisesti Ilveksen oikea laita on vaarallinen hyökkäyssuuntaan. Keskikentän moottori Tendeng ruokkii juuri tuota oikeaa reunaa. Tarkkana saadaan olla, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara tiedostaa.

Viime kaudella HIFK ja Ilves kohtasivat kolme kertaa Veikkausliigassa. Kaksi kertaa päädyttiin tasapeliin ja edellisen kohtaamisen HIFK voitti Tammelan stadionilla lukemin 3-1.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Ilves-ottelussa Jere Piirainen, Emil Conti, Pauli Kuusijärvi, Eero Peltonen, Juho Pirttijoki ja Tommi Vesala. Keskikenttäpelaaja Jukka Halme kärsii alaraajavammasta ja on arviolta noin kaksi viikkoa sivussa.

FBPS 0529 Ilves (3)HIFK – Ilves sunnuntaina 29.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla

Lippujen hinnat
> Hanki ennakkoliput Ticketmasterista

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.
– Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi.
– Säästämisen lisäksi vältät jonottamisen stadionille ostamalla pääsyliput ennakkoon Ticketmasterista!

EM-KISAT

> Lataa ylläoleva kuva EM-kisojen otteluohjelmasta puhelimeesi