Skip to main content

HELSINKI, FINLAND 2016-04-14. Veikkausliiga: HIFK - FC Inter at Sonera Stadium in Helsinki, Finland. (Photo: Riku Laukkanen/R1ku Exposures)

IFK Mariehamnin maalivahti Walter Viitala on Veikkausliigan huhtikuun pelaaja. IFK Mariehamnin valmentajakaksikko Peter Lundberg – Kari Virtanen sai parhaan valmentajan palkinnon.

HIFK:n pelaajista 19-vuotias toppari Juho Pirttijoki valittiin Veikkausliigan huhtikuun joukkueeseen. Debyyttikauttansa pääsarjatasolla pelaava huippulupaus teki uransa ensimmäisen liigamaalin FC Lahtea vastaan.

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi on valittu IFK Mariehamnin maalivahti Walter Viitala. Kuudesta tähän mennessä pelaamastaan ottelusta Viitala on torjunut neljä nollapeliä. Viitala on ollut vahvasti osallisena IFK Mariehamnin tämän hetken kärkisijaan Veikkausliigassa.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Kuukauden valmentajan valinta kohdistui niin ikään IFK Mariehamniin, jossa tunnustuksen saa parivaljakko Peter LundbergKari Virtanen. IFK Mariehamn on voimakkaasti edustettuna myös Veikkausliigan kuukauden joukkueessa, johon on nimetty neljä seuran pelaajaa.

Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-4-2):

Walter Viitala (IFK M)
Bobbie Friberg Da Cruz (IFK M) – Juho Pirttijoki (HIFK) – Kristian Kojola (IFK M) – Egzon Belica (FC Inter)
Jasse Tuominen (FC Lahti) – Atomu Tanaka (HJK) – Robert Taylor (RoPS) – Emile Paul Tendeng (Ilves)
Dever Orgill (IFK M) – Aleksandr Kokko (RoPS)

Kuukauden pelaaja: Walter Viitala (IFK M)
Kuukauden valmentaja: Peter Lundberg – Kari Virtanen (IFK M)