Skip to main content

FanikatsomoVeikkausliigakauden ensimmäinen Stadin Derby pelataan tänään loppuunmyydyllä Sonera Stadiumilla kello 18.30. Saavu paikalle ajoissa! Stadin Kingit marssivat stadionille kello 17.15 alkaen.   

Yleisöä kehotetaan tulemaan ajoissa paikalle ja käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

Varauduthan Töölön täyttymiseen ja tulet ajoissa kohti Sonera Stadiumia. Olympiastadionin remontti vaikeuttaa ja hidastaa kulkua stadionin alueella, perinteiset jalankulkuväylät Eläintarhan puolelta Itäkatsomoon eivät ole käytössä. Parkkipaikkoja on todella niukasti, joten kannattaa saapua paikalle julkisilla.

Portit ja myyntipisteet aukeavat 17.00. Porteilla olevat turvatarkastukset saattavat aiheuttaa jonoja, joten kannattaa tulla ajoissa nauttimaan tunnelmasta ja tarjoilusta. Otteluun kannattaa varata myös käteistä rahaa, sillä kaikissa lisämyyntipisteissä ei käy kortti.

STADI

Marssi stadionille – lähtö ravintola Hookin edestä

HJK:n kannattajat saapuvat stadionille Tullinpuomin suunnasta käyttäen Reijolankatua ja Urheilukatua. HIFK:n fanit marssivat stadionille Kisahallin suunnalta Mannerheimintietä pitkin. Alueella Mannerheimintie-Reijolankatu-Nordenskiöldinkatu-Urheilukatu on luvassa merkittävää haittaa liikenteelle klo 17–18.30.

Pohjoisen Stadionintien suunnalta ei pääse rakennustöiden vuoksi ollenkaan stadionille. Parkkipaikkoja alueella on vähän, joten mahdollisuuksien mukaan kannattaa suosia julkista liikennettä. Stadionilla tehdään myös turvatarkastukset, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Lähde: Poliisin tiedote

HJK  – HIFK tänään kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Portit ja myyntipisteet aukeavat 17.00
> ISTV sekä Ruutu+ näyttävät loppuunmyydyn ottelun suorana lähetyksenä
> HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus tarjoilee ottelun liveseurannan hashtagilla #HIFKlive