Skip to main content

 

SJK_HIFK_mediatiimi

SJK:n mediavastaava Lari Paski tarjosi lämmintä kättä ja makkarat HIFK:n mediavastaavalle Toni Saukkolalle. HIFK:n mediatiimi voitti seurojen välisen kausikorttikilpailun.

HIFK ja hallitseva Suomen mestari SJK kisailivat myytyjen kausikorttien määrässä ennen kauden alkua. HIFK:n mediatiimi haastoi SJK:n mediatiimin pienimuotoiseen kisaan 6.12.2015. Tavoitteena oli myydä enemmän kausikortteja kuin toinen seura ja SJK otti haasteen vastaan. Panokseksi määriteltiin limut ja makkarat.

Ennen kauden alkua HIFK oli myynyt yli 1 600 kausikorttia, jonka myötä HIFK voitti mediatiimien välisen kamppailun. Limut ja makkarat vaihtoivat omistajaa Seinäjoella 14.5, kun SJK ja HIFK kohtasivat Seinäjoen keskuskentällä.

– Ensi vuonna uusiksi. Hävisimme niukasti, mutta ansaitusti. Vaikka SJK teki oman kausikorttiennätyksensä niin HIFK laittoi vieläkin paremmaksi. Hatunnoston arvoinen suoritus, SJK:n mediavastaava Lari Paski onnittelee.

HIFK:n mediatiimin voiton mahdollistivat kaikki ne yli 1 600 kannattajaa, jotka hankkivat kausikortin täksi kaudeksi ennen kauden alkua.

– Tämä tuntuu ehkä jopa paremmalta kuin HIFK:n nousu Veikkausliigaan. Ainakin siinä mielessä, että tämän skaban voittamisessa myös mediatiimi oli vahvasti mukana. Isoin kiitos kuuluu tietysti seuran upeille ja sitoutuneille kannattajille, joiden ansiosta HIFK teki jälleen uuden kausikorttien myyntiennätyksensä. Se, että HIFK:lla on Suomen parhaat kannattajat, helpottaa huomattavasti työtämme ja motivoi meitä tekemään tätä hommaa niin täysillä, kuin resursseillamme vain pystyy, HIFK:n mediavastaava Toni Saukkola kiittelee.

– Meillä on hyvä ja tiivis porukka tekemässä tätä hommaa. Urheilutoimenjohtaja Henri Määttä on kasannut meille osaavan mediaryhmän, jossa jokaisella on omat vahvuudet. Sosiaalisen median moniosaaja Jere Nevalainen ja lipunmyynnistä vastaava graafikkomme Edward Hultin tekevät hienoa työtä seuran eteen päivästä toiseen, Saukkola sanoo.

Tästä koko homma lähti liikkeelle:

FBPS 0520 IFKM (1)

HIFK kohtaa seuraavassa kotiottelussaan IFK Mariehamnin perjantaina 20.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. HIFK avaa ottelua varten toista kertaa tällä kaudella aurinkoisen Itäkatsomon.

Itäkatsomosta avataan ensin katsomolohkot 128 ja 130, jonka jälkeen lisätilaa avataan tarvittaessa. Osallistu sinäkin talkoisiin ja pyydä kaikki ystäväsi mukaan nauttimaan huippujalkapallosta ja aurinkoisesta Stadin kesästä.

Ottelu on kauden ensimmäinen perjantaipeli, joten mikä olisikaan parempi tapa käynnistää viikonloppu kuin tulla kannustamaan HIFK voittoon. Kaikki mukaan!

HIFK – IFK Mariehamn perjantaina 20.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
Lippujen hinnat

> Osta ennakkoliput

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 21€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.
– Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi.
– Säästämisen lisäksi vältät jonottamisen stadionille ostamalla pääsyliput ennakkoon Ticketmasterista.
> Osta ennakkoliput