Skip to main content
hifk_kurikka

Niilo sai pelaajien nimikirjoitukset HIFK:n seuraavan kotiottelun mainosjulisteeseen.

HIFK:n edustusjoukkue vietti edellisen yönsä Hotelli Kurikassa valmistautuen tänään pelattavaan SJK-HIFK otteluun.

Viime kaudella HIFK:n kohdatessa Vaasan Palloseuran joukkue tapasi valmistavissa harjoituksissa Kurikan urheilukentällä pikkupoika Niilon, joka oli katkaissut jalkansa jalkapallo-ottelussa. Silloin edustusjoukkue antoi nuorelle pojalle uskoa ja voimaa toipumiseen sekä kuntoutumiseen.

Tänään loukkaantumisesta toipunut 9-vuotias Niilo saapui tervehtimään HIFK:n pelaajia ja toivottamaan onnea illan kamppailuun. Nuori jalkapalloilija sai tapaamisesta muistoksi yhteiskuvan lisäksi pelaajien nimikirjoitukset sekä HIFK:n lippalakin. Niilo aikoo matkustaa illan otteluun Seinäjoelle yhdessä kummisetänsä kanssa.

HIFK Fotboll toivottaa Niilolle tsemppiä kesän tuleviin futismatseihin!

Lue uutinen viimevuotisesta tapaamisesta:
HIFK antoi Kurikassa hienon muiston pelaajanalulle
> HIFK huomioi pahasti loukkaantuneen junnun – ”Hän muistaa tämän koko elämänsä”