Skip to main content

Seinäjoella ei ole tälläkään kaudella kulkenut: yhteismaalit SJK:lle 6-1. Stadin Kingit painoivat molempiin reissuihin kahdella fanibussilla.

HIFK kohtaa lauantaina 14.5. kello 16.00 käynnistyvässä vierasottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhon. Stadin Kingit järjestää Seinäjoelle fanimatkan ja tällä hetkellä ensimmäinen bussi on jo täynnä. Toinen dösä täyttyy kovaa vauhtia. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Hallitseva Suomen mestari SJK voitti HIFK:n viime kaudella kahdesti juuri Seinäjoella ja edellisessä kohtaamisessa Sonera Stadiumilla HIFK otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton seinäjokilaisista 1-0 voitolla. Nyt lähdetään siis bulilla possella hakemaan historian ensimmäistä vierasvoittoa Seinäjoelta!

Seinäjoki la 14.5.

Aikataulu:
10.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
16.00 SJK – HIFK
23.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen .Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

FBPS 0520 IFKM (1)

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – IFK Mariehamn perjantaina 20.5. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Ennakkoliput otteluun myy Ticketmaster

Lippujen hinnat

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Lapset 16-7v, molempiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.
– Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi.
– Säästämisen lisäksi vältät jonottamisen stadionille ostamalla pääsyliput ennakkoon Ticketmasterista