Skip to main content

 

 

Clean-Kaverit

HIFK Fotbollin uutena yhteistyökumppanina kaudella 2016 aloittava Svea Ekonomi on urheilumyönteinen rahoitus- ja perintäalan toimija ja HIFK Hockeyn monivuotinen yhteistyökumppani. Nyt Svea Ekonomi laajentaa yhteistyötä myös jalkapallon puolelle. 

Svea Ekonomi on paitsi luonnollinen yhteistyökumppani HIFK Fotbollille pitkäaikaisen jääkiekkoyhteistyön jatkumona ja laajennuksena, myös oivallisesti brändiin ja perheeseen sopiva: Ammattimainen, mutta rento ja rohkea. Svealaisten oma kiinnostus urheiluun ja urheilemiseen on myös omiaan lisäämään yhteistyön syvyyttä.

”Olen erittäin ylpeä, että saamme aloittaa pitkäjänteisen yhteistyön tällaisen luotetun toimijan kanssa”, kertoo HIFK Fotbollin toimitusjohtaja René Österman.

Urheilu ylipäätään ja jalkapallo erityisesti on myös koko Svea Ekonomi Groupissa sydämenasia, onhan Svea Ekonomi Ruotsissa AIK:n merkittävä kumppani. Tästäkin syystä urheiluyhteistöiden laajentaminen jalkapalloon oli Svealle luonnollinen askel – ja HIFK Fotboll luonnollinen kumppani.

”Me olemme urheilumyönteistä porukkaa ja yhteistyö IFK:n kanssa myös jalkapallossa oli helppo valinta. Perinteikäs seura sopii meille ja totta kai meillä on lätkän kautta side HIFK:hon yleensä. Ja kyllähän HIFK:n hyvä henki vastaa myös omaa yrityskulttuuriamme ja arvojamme”, toteaa Svea Ekonomin maajohtaja Pasi Väre.

Svea Ekonomi on osa ruotsalaista Svea-konernia, joka on toiminut rahoitus- ja perintäalalla jo yli 30 vuotta. Suomessa Svea on toiminut vuodesta 2002, rakentaen yhdessä asiakkaidensa kanssa pitkäaikaisia kumppanuuksia. Svea Ekonomi on Suomessa panostanut myös yrityskulttuuriin ja saavuttanut jo viitenä perättäisenä vuonna sijoituksen Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa.

Svea_ekonomi_RGB_netti