Skip to main content

hifk_yhtiökokous.jpg

HIFK Fotboll AB:n ensimmäinen yhtiökokous oli menestys – Tero Korhonen HIFK Fotboll AB:n hallitukseen

HIFK Fotboll AB järjesti ensimmäisen yhtiökokouksen joukkorahoituksella kasaan kerätyille osakkeenomistajille keskiviikkona 11.5.2016. Kiinnostus yhtiökokoukseen ylitti kaikki odotukset, sillä kokouksessa oli paikalla peräti 90% seuran omistuksesta. Hotel Crowne Plazan erinomaisissa puitteissa järjestetty yhtiökokous sai aikaan aktiivista keskustelua ja kysymyksiä seuran tulevaisuuden tavoitteista, joihin seuran puolelta vastasivat HIFK:n toimitusjohtaja René Österman ja puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen.

– Meillä on hyvä vuosi 2015 takana. Liikevaihdon kehittyminen vastasi odotuksia ja tuloskehitys oli osakeantilupausten mukainen. Osakeanti ja yli 700 osakkeenostajaa antoivat meille paremmat mahdollisuudet kehittää yhtiön toimintaa ja sillä tiellä olemme. Iso kiitos faneillemme ja erityisesti Stadin Kingeille, jotka ovat tuoneet otteluihimme ainutlaatuisen tunnelman ja siivittivät hienon joukkueemme mainioon urheilulliseen tulokseen vuonna 2015, Kankkunen kiittelee.

Samassa kokouksessa HIFK Fotboll AB:n hallitus esitti yrittäjä Tero Korhosta hallituksen uudeksi jäseneksi. Yhtiökokouksessa päätettiin yksimielisesti hyväksyä Korhonen uudeksi jäseneksi HIFK Fotboll AB:n hallitukseen. HIFK Fotboll AB:n hallituksessa jatkavat normaalisti puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen, Joona Haavisto, Christoffer Perret ja René Österman.

– Olemme erittäin iloisia, että saimme Teron hallitukseen. Hänellä on vankka kokemus jalkapallosta ja seurajohtamisesta sekä ennen kaikkea yrittäjänä. Hän tuo meille kaivattua osaamista myyntiin ja markkinointiin ja uskon vahvasti, että hänen osaamisensa tulee näkymäään meidän kehityshankkeissa, Kankkunen kertoo.

Yhtiökokouksen päätyttyä HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi osakkeenomistajille avoimesti joukkueen rakentamisesta, pre-seasonista, tuoreista kuulumista ja omista unelmistaan HIFK:ssa.

–  Seuran strategiana pitäisi ehdottomasti olla olosuhteiden kuntoon laittaminen, mikä kasvattaisi seuran yhteisöllisyyttä, junioritoimintaa sekä valmennuksen tasoa. Harjoitteluolosuhteet kuntoon, niin seura kehittyy kaikilla mittareilla. Lisäksi seuran pitäisi mahdollisimman pian alkaa pohtia oman stadionin rakentamista. Sonera on hyvä paikka pelata, mutta tuloja seura ei sieltä saa, Honkavaara sanoo.

Yhtiökokouksen suurimmat suosionosoitukset ansaitsi HIFK:n myyntipäällikkö Raakel Koittolan käynnistämä Stadin Mimmit -naisjalkapallotoiminta, jonka ansiosta HIFK:lla on nyt neljä naisjoukkuetta ja yli 100 rekisteröityä pelaajaa. Sen lisäksi seuralla on yli 30 uutta tyttöjalkapalloilijaa.

FBPS 0520 IFKM (1)