Skip to main content

LahtiAway

HIFK kohtaa kauden kolmannessa liigaottelussa FC Lahden maanantaina 18.4. Lahden Kisapuistossa kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa. Stadin Kingit järjestää Lahteen bussimatkan.

Liigakauden ensimmäinen dösällä suoritettava fanireissu on luvassa ensi maanantaina. Ilmoittautumiset pyydetään tekemään mahdollisimman nopeasti, jotta tarpeeksi monta bussia saadaan varattua ajoissa.

Aikataulu:
16.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 FC Lahti – IFK, Kisapuisto
22.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen .Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä. Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

FBPS 0425 PS Kemi (1)

Seuraava kotiottelu: HIFK – PS Kemi maanantaina 25.4. kello 18.30 Sonera Stadiumilla.

> Ennakkoliput otteluun myy Ticketmaster