Skip to main content

EmekaAnyamele

Perjantain harjoitusottelu HIFK-RoPS tarjolla suorana lähetyksenä netissä

Veikkausliigakauteen valmistautuvat Helsingin IFK ja Rovaniemen Palloseura iskevät yhteen harjoitusottelussa perjantaina 11.3.2016 kello 14.00 Sonera Stadiumilla. HIFK tarjoaa ensimmäistä kertaa ottelusta suoraa lähetystä omalla Youtube-kanavallaan. Näin voit nauttia harjoitusottelusta myös kotisohvalla tai työpaikallasi.

Ottelun pelaaminen Soneran tekonurmella on molemmille joukkueille tärkeä mahdollisuus tutustua pelialustaan ennen kauden alkua. Katsomofasiliteetit eivät ole vielä Soneran ensimmäisessä harjoitusottelussa käytössä, joten ottelua ei ole valitettavasti mahdollista seurata paikanpäältä.

Lähetys ottelusta HIFK-RoPS alkaa perjantaina 11.3.2016 klo 13.55. Ottelun selostaa Toni Saukkola ja asiantuntijana toimii Esa Terävä.

FBPS-KK1300

> Hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta