Skip to main content

Peksiii

HIFK aloittaa ottelunsa Suomen Cupissa tänä vuonna neljänneltä kierrokselta Nummelan Palloseuran vieraana

NuPS sijoittui viime kaudella Uudenmaan Kolmosen 12 joukkuetta sisältäneessä ykköslohkossa toiselle sijalle. Se jäi lopulta lohkon voittaneesta FC Espoosta vain yhden pisteen päähän.

– Meille arvottiin vuonna 2013 Suomen Cupin vastustaja otteluparista NuPS – FC Espoo. Silloin olen edellisen kerran nähnyt NuPSin pelaavan. NuPS ei ole joukkueena kovinkaan tuttu, mutta tunnen hyvin heidän valmentajan Jan Nybergin piirijoukkuekuvioista. Yritämme vielä vähän selvitellä asioita vastustajasta, ettei tule yllätyksiä, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

Perjantaille 4.3. pelattavaksi suunniteltu harjoitusottelu FC Honkaa vastaan peruuntui vasta viime tingassa, sillä näytti pitkään siltä, että lauantain cup-ottelu NuPS:aa vastaan perutaan Kisakallion tekonurmen pelikelvottomuuden takia.

Honkavaara kävi aikaisemmin tällä viikolla tarkastamassa Kisakallion pelialustan kunnon. Palloliiton otteludelegaatio tekee vielä omat tarkastuksensa, mutta viimeinen sana on ottelun erotuomarilla, joka päättää onko kenttä turvallinen pelattavaksi.

– Olemme pitkälti keskittyneet omaan tekemiseen tällä viikolla. Lauantaina on luvassa enemmänkin taistelu olosuhteita vastaan. Kisakallion kenttä on pieni, joka asettaa omat vaatimuksensa, Honkavaara tiedostaa.

NuPS voitti Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella espoolaisen Tolsan numeroin 11-0. Toisella kierroksella kaatui PK Keski-Uusimaa rangaistuspotkujen jälkeen. Kolmannella kierroksella espoolainen PEF taipui Nummelan ylpeydelle lukemin 3-2.

– Valmistaudumme totta kai tähän otteluun täysin normaalisti. Pelaamme parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä tästä pitää mennä jatkoon. Muita vaihtoehtoja ei ole.

HIFK:n pelaajista Jukka Halme ja kapteeni Esa Terävä ovat vielä sivussa kokoonpanosta.

NuPS – HIFK lauantaina 5.3. kello 12.30 Kisakallion urheilupuistossa
> Liput 10e

FBPS-KK1300

16 kotiottelua, kaksi derbyä. Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen.
> Liity perheeseen ja hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta.

HIFK:n alustavasti sovitut ottelut maaliskuussa