Skip to main content
Tätä hetkeä Joni Korhonen ja IFK-kannattajat eivät unohda: Korhonen tasoittaa ottelun HJK:ta vastaan laittamalla pallon pilkulta Daniel Örlundin selän taakse loppuunmyydyn Sonera Stadiumin edessä. Maali oli Korhosen ja HIFK:n seurahistorian ensimmäinen Veikkausliigassa.

Tätä hetkeä Joni Korhonen ja IFK-kannattajat eivät unohda: Korhonen tasoittaa ottelun HJK:ta vastaan laittamalla pallon pilkulta Daniel Örlundin selän taakse loppuunmyydyn Sonera Stadiumin edessä. Maali oli Korhosen liigauran ensimmäinen ja samalla HIFK:n seurahistorian ensimmäinen kotikentällä Veikkausliigassa.

Helsingin IFK ja Rovaniemen Palloseura kohtaavat harjoitusottelussa perjantaina 11.3. kello 14.00. HIFK Fotbollin Youtube-kanava tarjoilee Sonera Stadiumilla pelattavasta ottelusta suoran lähetyksen kello 13.55 alkaen.

HIFK eteni viime viikon lauantaina Suomen Cupin 5. kierrokselle voittamalla Kolmosessa pelaavan Nummelan Palloseuran. Kisakallion tekonurmella yli 400 katsojan edessä pelattu cup-ottelu päättyi HIFK:n 6-0 (6-0) vierasvoittoon.

HIFK pääsi harjoittelemaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Sonera Stadiumille tämän viikon maanantaina.

– Ensimmäinen viikko Soneralla on kulkenut loistavasti. Olemme vihdoin päässeet kotikentällemme ja omaan koppiin, jonka myötä jätkät ovat hymyilleet kuin hangon keksit konsanaan. Kausi lähestyy ja tatsi alkaa paranemaan. Talven suhailu alkaa olla takanapäin ja pallo alkaa mennä pikku hiljaa minne sen haluaa menevän, NuPS-ottelussa kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä jakanut HIFK:n keskikenttäpelaaja Joni Korhonen kertoo.

RoPS oli viime kaudella HIFK:lle hankala vastustaja. Veikkausliigassa hopealle yltänyt rovaniemeläisseura voitti kauden kolmesta kohtaamisesta yhden ja kaksi kertaa joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin.

Liigacupissa RoPS jäi HIFK:n tavoin alkulohkoon. Viidestä ottelusta irtosi yksi voitto,  yksi tappio, sekä kolme tasapeliä. Edellisessä ottelussaan 27.2. RoPS kärsi niukan 2-1 kotitappion hallitsevalle Suomen mestarille SJK:lle.

– Viime kaudella emme voittaneet RoPSia kertaakaan liigassa, joten harjoitellaan perjantaina sitä ja kaadetaan poromiehet sitten kaudella kolme kertaa. Matsista tulee luultavasti aika tasainen, mutta pienet asiat ratkaisevat voiton meille, Korhonen sanoo.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Esa Terävä, Tommi Vesala ja Tuomas Aho. Testipelaajista Domenico Fortunato on mukana HIFK:n kokoonpanossa.

Jatkosoppari-Korkki

HIFK – RoPS perjantaina 11.3. kello 14.00 Sonera Stadiumilla – harjoitusottelu tarjolla suorana lähetyksenä netissä kello 13.55 alkaen

Ottelun pelaaminen Soneran tekonurmella on molemmille joukkueille tärkeä mahdollisuus tutustua pelialustaan ennen kauden alkua. Katsomofasiliteetit eivät ole vielä Soneran ensimmäisessä harjoitusottelussa käytössä, joten ottelua ei ole valitettavasti mahdollista seurata paikanpäältä.

HIFK tarjoaa ensimmäistä kertaa ottelusta suoraa lähetystä omalla Youtube-kanavallaan. Näin voit nauttia harjoitusottelusta myös kotisohvalla tai työpaikallasi täysin ilmaiseksi.

Lähetys ottelusta HIFK-RoPS alkaa perjantaina 11.3.2016 klo 13.55. Linkki tulee tälle sivulle ja HIFK:n sosiaalisen median kanaviin. Ottelun selostaa Toni Saukkola ja asiantuntijana toimii Esa Terävä.

FBPS-KK1300Hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta