Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Näin ostat HIFK:n kausikortin Ticketmasterin verkkosivuilta

By 15.3.201612 joulukuun, 2018No Comments

FBPS-KK1300

 

Helsingin IFK:n kausikorttimyynti ylitti maagisen 1 000 myydyn kausikortin rajan 31.12.2015. Hanki omasi Ticketmasterin verkkosivuilta.

Ostamalla kausikortin näet HIFK:n kaikki 16 Sonera Stadiumilla pelattavaa kotiottelua parhailta paikoilta, joista kaksi on kotiderbyjä HJK:ta vastaan. Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen.

Sinun tulee rekisteröityä Lippupalvelun asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin (rekisteröityminen on maksutonta).

Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi “e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Lippupalvelun järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. HIFK Fotbollin kotitontut postittaa kausikorttisi kotiin.

Tsetti fikkaan

Tsetti fikkaan

Näin ostat HIFK:n kausikortin Ticketmasterin verkkosivuilta

1. Mene osoitteeseen www.ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi ”HIFK Fotboll” tai klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa päästäksesi ostotapahtumaan. Tapahtuman nimi on HIFK – Kausikortti 2016.

2. Valitse paikkasi pohjakartan kautta tai hakemalla parhaat vapaat paikat. IFK Klacken on Pohjoispäädyssä sijaitseva HIFK:n kannattajakatsomo, jonne ei ole numeroituja paikkoja. De Stjärnprydda on Pääkatsomo, jossa kaikki paikat ovat numeroituja. Voit myös ostaa kausikortit molempiin katsomoihin samalla tilauksella.

Paina pohjakartan kohdalla ”vahvista paikat”, kun olet valinnut haluamasi määrän. Jos olet hakemassa parhaita vapaita paikkoja, paina ”hae parhaat paikat”.

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi. Pohjakartassa näkyy myös katsomokategoria, jonka olet valinnut. Tee uusi haku, jos et halua pitää valitsemiasi paikkoja. Jos kaikki on OK, klikkaa ”jatka”.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2016. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen seuraavan postituskierroksen mukana.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

Kausikortit 2016 ja hinnat

1. IFK Klacken (numeroimaton), Pohjoispääty / Norra ändan

 • 150 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • IFK Klacken -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu 10 euroa

2. De Stjärnprydda (numeroitu), Pääkatsomo / Huvudläktaren

 • 275 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • De Stjärnprydda -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 18 euroa

3. Super Kamrat

 • 950 € / 2 kpl 1897 € (yritysasiakkaille hintaan lisätään ALV)
 • Pääsy VIP-tiloihin
 • Oma sisäänkäynti stadionille
 • Jokaisen kotiottelun yhteydessä lämmin ruoka ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma) sekä kahvit tauolla
 • Oma katsomo parhaalla paikalla; paikkoja ei ole numeroitu, mutta tilaa on varattu riittävästi

VIP-tilaan mahtuu korkeintaan 80 henkilöä. Lisäksi jokaiseen kotiotteluun myydään ottelukohtaisesti yksittäisiä SuperKamrat-pääsylippuja hintaan 95 EUR (yritysasiakkaille hintaan lisätään alv). Lisätiedot:

> Liity perheeseen ja hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta

Slider-Otteluohjelma2016