Skip to main content

PatrickRickson

Kaksi AIK:n pelaajaa HIFK:n testiin

HIFK testaa kuluvalla viikolla ghanalaista Patrick Kpozoa ja ruotsalaista Rickson Mansiaminaa. Molemmat 18-vuotiaat pelaajat ovat ruotsalaisseura AIK:n sopimuspelaajia ja pelipaikoiltaan laitapelaajia.

– Molemmat pelaajat ovat nuoria ja erittäin potentiaalisia pelaajia. He ovat siinä vaiheessa uraa, että tarvitsevat säännöllistä peliaikaa. Yhteistyö AIK:n kanssa toimi viime kaudella erinomaisesti Sauli Väisäsen tapauksessa ja molemmat seurat olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

Testipelaajat liittyvät HIFK:n harjoitusvahvuuteen tänään.

HIFK kohtaa seuraavaksi Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa sarjanousija PK-35 Vantaan lauantaina 26.3. kello 13.00. Ottelu pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla.

VarmistaPaikkasi

HIFK on myynyt jo yli 1 300 kausikorttia ensi kaudelle. Hanki omasi ja varmista paikkasi 16 kotiotteluun.

> HIFK:n kausikorttimyynti päättyy Ticketmasterin kautta 31.3. Kausikortteja on mahdollista hankkia sen jälkeen vielä seuran toimistolta sähköpostitse osoitteesta
> HIFK:n kausikortilla näet kaikki 16 kotiottelua, joista kaksi on Stadin derbyjä HJK:ta vastaan. Ottelut myydään suurella todennäköisyydellä loppuun, joten kausikortilla varmistat paikkasi molemmissa otteluissa. Kausikortilla saat myös etuosto-oikeuden kauden ensimmäiseen vierasderbyyn.
> Liity perheeseen ja hanki oma kausikorttisi