Skip to main content

PK35-2 0326HIFK putosi jatkosta Suomen Cupin viidennellä kierroksella PK-35 Vantaan kustannuksella. Ottelu päättyi lopulta jatkoajan jälkeen 2-1. 

PK-35 Vantaa – HIFK 2-1 (0-1)
9′ 0-1 Otto-Pekka Jurvainen
45′ 1-1 Yerai Vilaboa
114′ 2-1 Lucas Kaufmann

HIFK Avauskokoonpano:
#2 Tuomas Aho
#3 Pauli Kuusijärvi
#4 Tommi Vesala
#5 Jukka Sinisalo
#8 Jukka Halme
#9 Pekka Sihvola
#10 Juho Mäkelä
#12 Otto-Pekka Jurvainen (104′ —-> Matias Hänninen)
#21 Ville Taulo (79′ —> Jani Bäckman)
#26 Ville Salmikivi (90′ —> Esa Terävä )
#71 Carlojohan Eriksson
Ottelun ensimmäinen osuma syntyi avausjaksolla, kun puolustaja Tommi Vesala keskitti boksiin ja Juho Mäkelä pääsi yrittämään maalintekoa. Vierasjoukkueen onneksi pallo kimposi Otto-Pekka Jurvaiselle, eikä Jurvainen erehtynyt irtopallosta vaan siirsi IFK:n 1-0 vierasjohtoon. Puoliajan viimeisellä minuutilla pallo pomppi ja kimpoili IFK:n puolustusalueella ja lopulta Carljohan Erikssonin upean torjunnan jatkotilanteesta Yerai Vilaboalla oli helppo työ tasoittaa lukemat 1-1.

 

PK 0326

Tunteet kävivät välillä ottelussa kuumina. Ville Taulo ja Jukka Halme pitivät huolen, että ottelussa käytettiin puhtaita otteita.

Ottelu oli molemmilta joukkueilta aika varovaista varsinaisella peliajalla. Muutamia maalipaikkoja lukuunottamatta molemmat maalivahdit säästyivät pahoilta maalitekoyrityksiltä. Jatkoajalla puolustus aukesi hiukan molemmissa päädyissä. Lucas Kaufmann ratkaisi ottelun, kun ottelua oli pelattu 114. minuuttia.

Tämä oli myös ottelun taukotulos. Ottelu oli molemmilta joukkueilta varovaista ja tarkkaa pelaamista varsinaisella peliajalla. Muutamia maalipaikkoja lukuunottamatta molemmat maalivahdit säästyivät pahoilta maalitekoyrityksiltä. Jatkoajalla joukkueiden väsymys alkoi näkyä ja peli avautui molemmissa päädyissä. Ottelun 114. minuutilla Lucas Kaufmann ratkaisi ottelun tarkalla laukauksella. Tilannetta edelsi IFK-puolustuksen ja maalivahdin kommunikaatiokatkos.

– Toivottavasti, kun Veikkausliiga alkaa, niin ollaan vähän vahvempia, totesi IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ottelun jälkeen.

HIFK:n kannattajat Stadin Kingit olivat saapuneet Vantaalle runsaslukuisina ja kannustivat stadionilla kansainväliseen tyyliin läpi ottelun. Kannattajien matka jatkui Vantaalta suoraan Helsinkiin HIFK:n ja Pelicansin väliseen viidenteen pudotuspeliotteluun.

 

HIFK – Esport Honka
Torstaina 31.3. kello 17.00 Sonera Stadium

Seuraavan kerran tähtirinnat voit nähdä tositoimissa torstaina 31.3. klo 17.00 Sonera Stadiumilla, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu Esport Honka.

Pääsyliput otteluun maksavat 5 euroa kauden 2016 kausikortilla ja normaalin lipun hinta on 10 euroa (7-16 -vuotiaat 5 euroa).

Ottelua varten avataan Sonera Stadiumin pääkatsomo ja käytössä on yksi sisäänpääsyportti, joka sijaitsee pääkatsomon keskellä. Ottelun pääsyliput eivät ole ennakkomyynnissä.