Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK:n kausikortilla etuosto-oikeus Klackeniin HJK-HIFK vierasderbyyn

By 18.3.201612 joulukuun, 2018No Comments

VarmistaPaikkasi

 

Ostamalla kausikortin kaudelle 2016 saat HIFK:n 16 kotiottelun lisäksi etuosto-oikeuden 26.5.2016 pelattavaan ensimmäiseen Stadin derbyyn HJK-HIFK. Ottelu on HIFK:n vierasottelu, mutta IFK:n kausikortilla lunastat etuosto-oikeuden seuran myymään IFK Klacken – fanikatsomoon. Huomioithan, että edulliseen kausikorttiin kuuluu tänä vuonna myös kaksi HIFK:n kotiderbyä paikallisvastustaja HJK:ta vastaan. Näillä näkymin derbyt tullaan loppuunmyymään, joten kausikortilla sinulla on mahdollisuus varmistaa paikkasi HIFK:n punaisessa rintamassa.

 

Näin ostat HIFK:n kausikortin Ticketmasterin verkkosivuilta

1. Mene osoitteeseen www.ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi ”HIFK Fotboll” tai klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa päästäksesi ostotapahtumaan. Tapahtuman nimi on HIFK – Kausikortti 2016.

2. Valitse paikkasi pohjakartan kautta tai hakemalla parhaat vapaat paikat. IFK Klacken on Pohjoispäädyssä sijaitseva HIFK:n kannattajakatsomo, jonne ei ole numeroituja paikkoja. De Stjärnprydda on Pääkatsomo, jossa kaikki paikat ovat numeroituja. Voit myös ostaa kausikortit molempiin katsomoihin samalla tilauksella.
Paina pohjakartan kohdalla ”vahvista paikat”, kun olet valinnut haluamasi määrän. Jos olet hakemassa parhaita vapaita paikkoja, paina ”hae parhaat paikat”.

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi. Pohjakartassa näkyy myös katsomokategoria, jonka olet valinnut. Tee uusi haku, jos et halua pitää valitsemiasi paikkoja. Jos kaikki on OK, klikkaa ”jatka”.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2016. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen seuraavan postituskierroksen mukana.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

VarmistaPaikkasi

Kausikortit 2016 ja hinnat

IFK Klacken (numeroimaton), Pohjoispääty / Norra ändan
150 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut
Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
IFK Klacken -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu 10 euroa

De Stjärnprydda (numeroitu), Pääkatsomo / Huvudläktaren
275 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut
Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
De Stjärnprydda -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 18 euroa

Super Kamrat
950 € / 2 kpl 1897 € (yritysasiakkaille hintaan lisätään ALV)
– Pääsy VIP-tiloihin
– Oma sisäänkäynti stadionille
– Jokaisen kotiottelun yhteydessä lämmin ruoka ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma) sekä kahvit tauolla
– Oma katsomo parhaalla paikalla; paikkoja ei ole numeroitu, mutta tilaa on varattu riittävästi
– VIP-tilaan mahtuu korkeintaan 80 henkilöä. Lisäksi jokaiseen kotiotteluun myydään ottelukohtaisesti yksittäisiä SuperKamrat-pääsylippuja hintaan 95 EUR (yritysasiakkaille hintaan lisätään alv).

Lisätiedot: