Skip to main content

Clean-Masa

Helsingin IFK kohtaa maanantaina 21.3. Sonera Stadiumilla kello 17.00 käynnistyvässä harjoitusottelussa Ykkösessä pelaavan Grankulla IFK:n.

Alustavasti Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen nimetty Nnaemeka Anyamele jäi tulevista maajoukkuepeleistä pois päällekkäisten opiskeluiden takia. Anyamele pelannee joukkueen mukana GrIFK-ottelussa normaalisti.

Pääsyliput otteluun maksavat 5 euroa kauden 2016 kausikortilla ja normaalin lipun hinta on 10 euroa (7-16 -vuotiaat 5 euroa). Ottelua varten avataan Sonera Stadiumin pääkatsomo ja käytössä on yksi sisäänpääsyportti, joka sijaitsee pääkatsomon keskellä. Ottelun pääsyliput eivät ole ennakkomyynnissä.

Jos kausikorttisi ei ole vielä saapunut postitse, niin pyydämme ottamaan kausikorttisi tilausvahvistuksen mukaan printattuna. Voit myös ladata sen puhelimeesi ja näyttää sitä portilla saadaksesi pääsylippuedun.

Suomen Cupin 5. kierros: PK-35 Vantaa – HIFK lauantaina 26.3.

HIFK eteni Suomen Cupin 5. kierrokselle voitettuaan Nummelan Palloseuran lukemin 6-0. Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut PK-35 Vantaa voitti neljännen kierroksen ottelussaan FC KTP:n, joten HIFK pääsee hakemaan revanssia Liigacupin 3-0 tappiosta. Ottelu pelataan lauantaina 26.3. Ottelun alkamisaika ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan alkuviikosta, kun asiat varmistuvat.

VarmistaPaikkasi