Skip to main content
Joni Korhonen oli NuPS-ottelun hahmo kahdella maalilla ja kolmella maalisyötöllä. Kuva viime vuoden FC Lahti -ottelusta.

Joni Korhonen oli NuPS-ottelun hahmo kahdella maalilla ja kolmella maalisyötöllä. Kuva viime vuoden FC Lahti -ottelusta.

NuPS – HIFK 0-6 (0-6)
9′ 0-1 Joni Korhonen
10′ 0-2 Eero Peltonen
14′ 0-3 Otto-Pekka Jurvainen
21′ 0-4 Ville Salmikivi
39′ 0-5 Otto-Pekka Jurvainen
43′ 0-6 Joni Korhonen

HIFK eteni Suomen Cupin 5. kierrokselle voittamalla Nummelan Palloseuran vieraskentällä vahvan ensimmäisen puoliajan esityksen turvin lukemin 6-0. Kisakalliossa pelattua ottelu todisti 400 katsojaa.

HIFK ei antanut Kolmosessa pelaavalle Nummelan Palloseuralle juurikaan mahdollisuuksia ”Kisakallion ihmeeseen”.

– Ottelu oli ohi jo 14. peliminuutin kohdalla, kun Otto-Pekka Jurvainen vei meidät 0-3 johtoon. Ensimmäinen jakso oli meiltä muutenkin todella hyvä. Pelasimme hyvää futista. Lukemat olisivat voineet olla ensimmäisen puoliajan jälkeen 10-0, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi.

HIFK:n tuorein pelaajahankinta Juho Pirttijoki oli lähellä tehdä maalin heti debyyttiottelussaan. 19-vuotias Pirttijoki pääsi puskemaan kolmesta metristä täydellisen matalan puskun, mutta NuPS:n maalivahti ei ehtinyt alta pois ja selvitti tilanteen.

– Toisella puoliajalla vastustaja petrasi, kun nostimme hieman jalkaa kaasulta. Oli meillä myös toisella puoliajalla paikkoja lisämaaleihin, Honkavaara sanoi.

– NuPS:lla oli koko ottelussa yksi maalipaikka, mutta ei yhtään hyökkäystä. Tasoero oli selkeä meidän eduksi. Pystyimme hallitsemaan peliä hyvin Kisakallion pienellä kentällä. Meillä oli tässä vain yksi tavoite eli mennä jatkoon. Jätkät suoriutuivat tänään loistavasti, Honsu kiitteli pelaajiaan.

Suomen Cupin 5. kierroksen arvonta suoritetaan maanantaina 14.3. kello 12:30 alkavan A-maajoukkueen lehdistötilaisuuden yhteydessä.

HIFK kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa Rovaniemen Palloseuran perjantaina 11.3. Aika ja paikka selviävät myöhemmin.

– Edessä on normaali treeniviikko. Sillä lailla tietysti erilainen ja mukava viikko, että pääsemme nyt ensimmäistä kertaa harjoittelemaan Sonera Stadiumille. Tähän asti olemme harjoitelleet Oulunkylässä, Honkavaara kertoi.

> Ottelupöytäkirja Palloliiton verkkosivuilla

HIFK:n seuraavat harjoitusottelut

pe 11.3 klo 14.00 HIFK – RoPS, aika ja pelipaikka varmistuvat myöhemmin
ma 21.3. klo 17.00 HIFK – KuPS, Sonera Stadium
la 26.3. klo 17.00 HIFK – FC KTP, Sonera Stadium

FBPS-KK1300

> Osta oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta

> Lue lisää kausikorteista