Skip to main content

Salmikivi_GrIFK 0321

Helsingin IFK kohtaa torstaina 31.3. kello 17.00 Sonera Stadiumilla käynnistyvässä harjoitusottelussa Kakkosen nousijakandidaatiksi lukeutuvan Esport Hongan.

Pääsyliput otteluun maksavat 5 euroa kauden 2016 kausikortilla ja normaalin lipun hinta on 10 euroa (7-16 -vuotiaat 5 euroa). Ottelua varten avataan Sonera Stadiumin pääkatsomo ja käytössä on yksi sisäänpääsyportti, joka sijaitsee pääkatsomon keskellä.

Ottelun pääsyliput eivät ole ennakkomyynnissä. Jos kausikorttisi ei ole vielä saapunut postitse, niin pyydämme ottamaan kausikorttisi tilausvahvistuksen mukaan printattuna. Voit myös ladata sen puhelimeesi ja näyttää sitä portilla saadaksesi pääsylippuedun.

HIFK kohtaa PK-35 Vantaan Suomen Cupissa lauantaina

HIFK ja PK-35 Vantaa kohtaavat Respect Suomen Cupin 5. kierroksella lauantaina 26.3. kello 13.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.