Skip to main content

Rantanen 0311 RoPS

Helsingin IFK kohtaa torstaina 31.3. kello 17.00 Sonera Stadiumilla käynnistyvässä harjoitusottelussa Kakkosen nousijakandidaatiksi lukeutuvan Esport Hongan.

Joukkueet lähtevät harjoitusotteluun hieman erilaisista lähtökohdista. HIFK putosi viikonloppuna Suomen Cupista hävittyään jatkoajalla Veikkausliigaa pelaavalle PK-35:lle. Honka puolestaan päihitti viime viikolla Ykkösessä pelaavan TPS:n rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja eteni Suomen Cupin 6. kierrokselle.

Viime kaudella HIFK:n maalilla torjunut Mika Johansson ja toissa kaudella joukkueessa nousua juhlinut Antonio Inutile pelaavat nykyään Esport Hongan riveissä.

Pääsyliput otteluun maksavat 5 euroa kauden 2016 kausikortilla ja normaalin lipun hinta on 10 euroa (7-16 -vuotiaat 5 euroa). Ottelua varten avataan Sonera Stadiumin pääkatsomo ja käytössä on yksi sisäänpääsyportti, joka sijaitsee pääkatsomon keskellä.

Ottelun pääsyliput eivät ole ennakkomyynnissä. Jos kausikorttisi ei ole vielä saapunut postitse, niin pyydämme ottamaan kausikorttisi tilausvahvistuksen mukaan printattuna. Voit myös ladata sen puhelimeesi ja näyttää sitä portilla saadaksesi pääsylippuedun.