Skip to main content

FBPS_Aktia

Kauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina, kun HIFK ja HJK kohtaavat liigacupin B-lohkon ottelussa. Ottelu käynnistyy Talin jalkapallohallissa kello 17.00. Liput eivät ole ennakkomyynnissä – lipunmyynti alkaa ottelupäivänä tunti ennen ottelun alkua.

HJK ja HIFK kohtasivat viime kaudella kolmesti loppuunmyydyllä Sonera Stadiumilla. Jokainen kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin, kun altavastaajana pelannut HIFK tuli jokaisessa ottelussa tasoihin tappioasemasta.

HIFK hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan liigacupissa. Kauden avausvoitto irtosi vajaa viikko sitten, kun HIFK voitti IFK Mariehamnin 1-0. Ottelun voittomaalista vastasi 17-vuotias Daniel Rantanen, joka sinetöi loppulukemat lisäajalla.

– Viime keskiviikkona pelasimme, joten ei tässä hirveän montaa täysipainoista treeniä ole mahtunut väliin. Melko samanlaiset lähtökohdat kuin IFK Mariehamnia vastaan, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HJK voitti IFK Mariehamnin 1-0 ja FC Lahtea vastaan se nousi viime hetkillä 1-1 tasapeliin Atom Tanakan maalilla.

– Saa nähdä ketä HJK:lla huomenna pelaa. Olen nähnyt heidän kaksi edellistä Liigacup-ottelua. Tanaka on edelleen vaarallinen pelaaja ja selkeä syömähammas Klubille. Lahtea vastaan HJK oli altavastaajana tunnin ajan, ja heillä oli silloinkin paljon uusia pelaajia. Nämä ovat talven pelejä, joten ei näillä sillä lailla ole suurempaa arvoa. Odotettavissa on kuitenkin hieno ottelu, Honkavaara sanoo.

HIFK:n toipilaslistalla ovat Jukka Halme, Esa Terävä, Ville Taulo ja Emil Conti

HJK  – HIFK tiistaina 9.2. kello 17.00 Talin jalkapallohallissa

Ottelun lipunmyynti alkaa kello 16.00, tule ajoissa paikalle, sillä Talin jalkapallohalliin mahtuu paikalle noin 800 katsojaa. Otteluliput 10 euroa/kpl.Ottelu tulee olemaan hyvin suurella todennäköisyydellä loppuunmyyty.

  • 200 paikan HIFK-kannattajakatsomoon on oma lipunmyynti ja sisäänkäynti.

Slider-TsettiFikkaan (1)