Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Diacor ja HIFK jatkavat yhteistyötä myös kaudella 2016

By 8.2.201613 joulukuun, 2018No Comments
Diacor ja HIFK jatkavat yhteistyötä.

Diacor ja HIFK jatkavat yhteistyötä.

HIFK Fotboll ja Diacor jatkavat yhteistyötään. Diacor on toiminut edustusjoukkueen terveyskumppanina kaudesta 2014 lähtien, kun HIFK pelasi Ykkösessä. Liiganousulla käynnistynyt yhteinen matka jatkuu myös kaudella 2016.

Katsojalle yhteistyö näyttäytyy parhaiten luonnollisesti kentällä pelipaidassa sekä kentän laidalla, kun kotiotteluiden ottelulääkärinä toimii viime vuoden tapaan Diacorin Kirsi Korpi. Kirsi on kardiologi eli sydäntautien erikoislääkäri ja omaa vahvan pikaluistelutaustan.

Yrityksenä Diacorin missiona on edistää ihmisten terveyttä. Yritys sitoutuu erinomaiseen asiakaspalveluun sekä pyrkimykseen olla esimerkillinen ja uudistua.

”Jo viime kausi näytti, että Helsingin jalkapallokesä on Diacorin ja HIFK:n punainen. Hihkumme innosta myös tulevan kauden osalta”, kertoo Diacorin urheilulääketieteen palvelutoiminnasta vastaava Esko Heikkinen.

Diacor on myös Suomen Oympiakomitean virallinen terveydenhuoltokumppani.

LG2_Diacor