Skip to main content

HIFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Ville Salmikiven kanssa. Jatkosopimus julkaistiin IFK:n kannattajille viikkoa aikaisemmin ainutlaatuisella tavalla, kun Salmikivi kertoi sopimusuutiset kesken HIFK-KalPa ottelun jäähallin valotaululla.

– Noh, mä kirjoitin just uuden jatkosopimuksen IFK:hon ja hyvä fiilis siitä, Salmikivi vastasi haastattelijan uteluihin tuoreista uutisista.

– Viime kausi oli mun ensimmäinen HIFK:ssa ja seurasta jäi loistava kokonaiskuva. Se tapa, jolla joukkue ja fanit ottivat minut vastaan oli jotain ainutlaatuista. Odotan innolla Veikkausliigakauden alkua, Salmikivi kertoo.

23-vuotias Salmikivi on HIFK:n oma kasvatti ja aloitti jalkapallouransa HIFK:n junioreissa 5-vuotiaana. Vuonna 2000 Salmikivi matkasi joukkueensa mukana PK-35:n junioreihin. Aikuisiällä mies on edustanut IFK:n lisäksi niin Myllykosken Palloa kuin FC Viikinkejä.

Salmikivi-junnu1

Salmikivi on IFK:n kasvatti. © Salmikiven perhalbumi

– Salmikivi on synnynnäinen maalintekijä, joka viimeistelee maaleja hyvällä prosentilla. Salmari on ollut treeneissä erinomaisessa vedossa, joten voimme odottaa mieheltä maaleja myös tulevalla kaudella. Ville palasi viime kaudeksi 15 vuoden tauon jälkeen kasvattiseuraansa ja on seuralle tärkeää, että tarina saa jatkoa, urheilutoimenjohtaja Henri Määttä sanoo.

Viime kaudella Salmikivi oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä kuudella osumalla. Kaikkiaan Veikkausliigassa mies on osunut maalipuiden väliin 12 kertaa. Vuonna 2011 Salmikivi voitti Ykkösen maalikuninkuuden 20 maalilla.

– Tavoitteena on pysyä jälleen kunnossa ja sitä kautta saada peliaikaa. Peliajan myötä pitäisi myös syntyä maaleja. Pääsin loppukaudesta hyvää maalivauhtiin ja muutenkin oma peli rupesi toimimaan hieman vaikeamman kesän jälkeen. Emme olleet joukkueena täysin tyytyväisiä viime kauden sijoitukseen ja sitä lähdetään parantamaan. Viime kaudella maksettiin vielä oppirahoja, mutta nyt olemme joukkueena vuoden kokeneempia ja halu menestyä on kova, Salmikivi päättää.

HIFK Fotbollin toimiston väki on nyt palannut lomiltaan ja aloittaa uuden vuoden uusissa tiloissa osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 15 A 5 (kerros 3).

Kausikortteja voit hankkia normaalisti kaudella 2016 osoitteesta: http://www.lippupalvelu.fi/event/hifk-kausikortti-2016-lippuja/168285

Olethan jo tutustunut IFK:n ensi kauden VIP-palveluihin, jotka ovat tarkoitettu niin yrityksille kuin yksityishenkilöille: https://hifkfotboll.fi/hospitality/

FBPS-KK1000

HIFK:n pelaajasopimukset kaudelle 2016 (päivitetty 15.1.2016)
Carljohan Eriksson (MV)
Jere Piirainen (MV)
Nnaemeka Anyamele
Tuomas Aho
Pauli Kuusijärvi
Xhevdet Gela
Tommi Vesala
Esa Terävä
Otto-Pekka Jurvainen
Jukka Halme
Ville Salmikivi
Pekka Sihvola
Jani Bäckman
Daniel Rantanen
Eero Peltonen
Joni Korhonen