Skip to main content

HIFKvsPK35

HIFK – PK-35 Vantaa 0 – 3 (0 – 1)
36′ 0-1 Njazi Kuqi (RP)
60′ 0-2 Lucas Kaufmann
69′ 0-3 Lucas Kaufmann

Yleisöä: 604

HIFK kohtasi kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi nousseen PK-35 Vantaan. Shefki Kuqin valmentama PK avasi Liigacupin maalittomalla 0-0 tasapelillä FC Interiä vastaan, kun HIFK hävisi oman avausottelunsa FC Lahdelle lukemin 1-0. Ottelu oli HIFK:n riveihin siirtyneelle Juho Mäkelälle ensimmäinen ottelu IFK-paidassa.

PK-35 Vantaa oli ensimmäisellä puoliajalla hallitsevampi osapuoli. Se sai kontrolloitua palloa pitemmissä jaksoissa, jonka myötä se sai myös muutaman erinomaisen maalipaikan. PK-hyökkääjä Njazi Kuqilla oli kolme hyvää maalipaikkaa, mutta IFK:n 17-vuotias maalivahti Jere Piirainen selvitti tilanteet varmasti. Nnaemeka Anyamele pääsi murtautumaan kertaalleen vasemmalta laidalta keskelle. Anyamelen laadukas heikomman jalan laukaus kilahti lopulta vain ylärimaan.

PK-35 siirtyi ottelun 36. peliminuutilla 0-1 johtoon rangaistuspotkusta. Pallon taakse astellut Njazi Kuqi latasi pelivälineen varmasti Piiraisen vartioiman maalin vasempaan alakulmaan. Lisämaaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, joten vierailijat siirtyivät tauolle yhden maalin karkumatkalla.

Toinen puoliaika ehti vanhentua vartin verran, kun PK-35 lisäsi johdon 0-2:een. PK:lle vihellettiin epäsuora vapaapotku noin viidestä metristä. Pieni siirto sivuun, jonka jälkeen Lucas Kauffman niittasi pallon tulisella laukauksella IFK:n maaliin. Brassihyökkääjä vastasi myös PK:n kolmannesta maalista, joka nähtiin noin kymmenen minuuttia myöhemmin. David Ramadingaye pelasi Kaufmannin läpi, joka sijoitti pallon alakulmaan.

Loppulukemat vierasjoukkueena pelanneelle PK-35 Vantaalle ansaitusti numeroin 0-3. HIFK on hävinnyt nyt molemmat Liigacupin lohko-ottelunsa. Punapaidat eivät ole onnistuneet vielä kertaakaan maalinteossa. Kuten hyvin tunnettu veljemme ”Tami” sen aikanaan muotoili: ”Mestaruuksia ei voiteta tammikuussa”.

Joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastot

HIFK:n seuraava ottelu: HIFK – IFK Mariehamn keskiviikkona 3.2. kello 15:30 Talin jalkapallohallissa.
> Ottelun ennakkoliput 10 euron hintaan HIFK Shopista (avoinna arkisin 10-17, lauantaisin 10-14)
> Lisätietoja lipunmyynnistä tiedossa HIFK Fotbollin Facebookissa, Twitterissä ja verkkosivuilla

Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta

Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi Ticketmasterin verkkosivuilta