Skip to main content
Talin hallissa pelatuissa Liigacupin kotiotteluissa riitti viime kaudella tunnelmaa. Kuva: Jere Nevalainen

Talin hallissa pelatuissa Liigacupin kotiotteluissa riitti viime kaudella tunnelmaa. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK aloittaa Liigacupin kotiotteluiden osalta perjantaina 29.1. kello 19.00 Talin jalkapallohallissa, kun vastaan asettuu PK-35 Vantaa. Lippuja otteluun on myynnissä rajoitettu 800 kappaleen määrä. Ostamalla lippusi ennakkoon varmistat paikkasi otteluun ja säästät rahaa.

HIFK taipui kauden ensimmäisessä Liigacupin ottelussa FC Lahdelle vieraskentällä lukemin 1-0. Suljetuin ovin pelattu ottelu ei aiheuttanut kovinkaan suuria ilonaiheita IFK-leirissä. Pelivalmius puuttui, jonka myötä punapaitojen pelaaminen oli varsin sekavaa muutamaa hyvää hetkeä lukuun ottamatta.

Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi noussut PK-35 Vantaa ja HIFK ovat toisilleen hyvinkin tuttuja vastustajia viime vuosilta. Edelliset kohtaamiset nähtiin kaudella 2014, kun joukkueet kohtasivat Ykkösessä kolmesti. Tuolloin jokainen kohtaaminen päättyi pistejakoon.

Shefki Kuqin valmentama PK-35 aloitti oman urakkansa Liigacupissa maalittomalla tasapelillä FC Interiä vastaan.

–  Saamme vastaan hyvätasoisen joukkueen, jolla riittää varmasti näytönhalua. PK pelasi ilmeisen hyvän ottelun Interiä vastaan. Aika samoilla viivoilla ollaan tällä hetkellä, sillä aloitimme joukkueharjoitukset samoihin aikoihin. Lähtökohdat ovat molemmille joukkueille varmasti samanlaiset, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

– Vaikea viikko takana ja vaikea viikon huipentuma edessä. Meillä on aika paljon loukkaantumisia tällä hetkellä, ja se näkyy. Harjoittelu on hankalaa, kun tietyiltä pelipaikoilta puuttuu pelaajia. Keskisektorimme on hieman ohut tällä hetkellä.

PK-35 Vantaa on vahvistanut täksi kaudeksi rivejään muun muassa maalivahti Daniel Kollarilla, laitapelaaja Ilari Äijälällä ja hyökkääjä Aleksi Ristolalla. Viime vuonna Saksan kolmosliigan Sonnenhofia edustanut hyökkääjä Njazi Kuqi pelasi PK-paidassa Interiä vastaan sopimuksettomana pelaajana. Myös HIFK:n harjoituksissa nähty David Ramadingaye tavoittelee sopimusta Punamustiin.

HIFK:n kokoonpano otteluun varmistuu viimeistelyharjoituksissa. Liigacupin otteluissa saa käyttää samanaikaisesti kahta testipelaajaa, ja Lahtea vastaan IFK:n kokoonpanossa nähtiin laituri Brendan King ja toppari Nosh A Lody.

– Meillä on muutamia pelaajia testillä koko ajan. Pelaajan täytyy olla oikeanlainen ja meille sopiva pelaaja, jos sopimus tehdään. Sitten vasta reagoidaan. Katsotaan ihan rauhassa, ei tässä ole mihinkään kiire, Honkavaara sanoo.

HIFK – PK-35 Vantaa perjantaina 29.1. klo 19.00 | Talin jalkapallohalli

Lipun hinta ennakkoon HIFK Shopista noudettuna on 10 euroa. Ottelupäivänä ovelta lippujen hinta on 15 euroa ja kauden 2016 kausikortilla 10 euroa. Mikäli et ole saanut vielä kausikorttia postitse, varaudu esittämään ovella tilausvahvistus kausikortin hankinnasta.

Ennakkolipun voit hankkia kätevästi HIFK Shopista jäähallilta osoitteesta Nordenskiöldinkatu 11-13. HIFK Shop on avoinna arkisin kello 10-17 ja lauantaisin 10-14. Nopeimmat ennakkolipun lunastajat saavat kauden 2016 vuosikirjan kaupan päälle.

Slider-KK1000

HIFK:n kausikorttimyynti rikkoi 30.12.2015 yli 1 000 myydyn tsetin rajan. Näe kaikki 16 kotiottelua livenä, joista kaksi on kotiderbyjä.
> Hanki oma tsetti tästä
> Lue ohjeet: Näin ostan HIFK:n kausikortin Ticketmaster Suomen (ent. Lippupalvelu) verkkosivuilta