Skip to main content

Kingit2

Perjantaina pelataan kauden ensimmäinen kotiottelu, kun Liigacupin kotiavauksessa vastaan asettuu sarjanousija PK-35 Vantaa. Ennakkoliput Talin hallissa pelattavaan paikallisotteluun ovat nyt myynnissä. Toimi nopeasti, sillä lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

HIFK aloittaa Liigacupin kotiotteluiden osalta perjantaina 29.1. klo 19.00 Talin hallissa. Paikkoja otteluun on myynnissä rajoitettu 800 kappaleen määrä, joten ostamalla lippusi ennakkoon varmistat paikkasi otteluun ja säästät rahaa.

Lipun hinta ennakkoon HIFK Shopista noudettuna on 10 euroa. Ottelupäivänä ovelta lippujen hinta on 15 euroa ja kauden 2016 kausikortilla 10 euroa. Mikäli et ole saanut vielä kausikorttia postitse, varaudu esittämään ovella tilausvahvistus kausikortin hankinnasta. Ellei sinulla ole vielä kausikorttia niin hanki se painamalla tästä.

Ennakkolipun voit hankkia kätevästi maanantaista lähtien HIFK Shopista jäähallilta osoitteesta Nordenskiöldinkatu 11-13. HIFK Shop on avoinna arkisin kello 10-17 ja lauantaisin 10-14. Nopeimmat ennakkolipun lunastajat saavat kauden 2016 HIFK-vuosikirjan kaupan päälle.

StadiKirurgi2

Juho Mäkelä ja HIFK allekirjoittivat maanantaina yksivuotisen pelaajasopimuksen.
Lue Mäksän tuoreet kommentit siirrosta ja lue uutinen tästä linkistä

Slider-KK1000HIFK:n kausikorttimyynti rikkoi 30.12.2015 yli 1 000 myydyn tsetin rajan. 16 kotiottelua, 2 kotiderbyä.
> Hanki oma tsetti tästä
> Lue ohjeet: Näin ostan HIFK:n kausikortin Ticketmaster Suomen (ent. Lippupalvelu) verkkosivuilta