Skip to main content

Seitsemäs peli putkeen ilman pistemenetyksiä riitti tänään varmistamaan HIFK:lle lopputurnauspaikan, vaikka B17/Kilpa-sarjaa on vielä kaksi ottelukierrosta pelaamatta. Uudenmaan- ja Helsingin alueellinen ylin sarjataso toimii näet myös karsintana SM-lopputurnaukseen, ja HIFK B17 on varmistettuaan vähintään toisen sijan aluesarjassa, oikeutettu SM-osallistumiseen.

B17/Kilpa-sarjan taulukko ja tilastot

Merkittävää on myös että tämä on joukkueen rungolle jo kolmas peräkkäinen SM-lopputurnaus, sillä vuonna 2014 tämä 99-ikäluokka selviytyi CSM-turnaukseen ja viime keväänä yhdeksän pelaajistamme osallistui BSM-turnaukseen seuran B17 (9899)-joukkueen osana. Koskaan aiemmin ei tiettävästi HIFK:n ikäluokka ole selviytynyt kolmena vuotena peräkkäin SM-lopputurnaukseen.

SM-lopputurnaus järjestetään Tampereen Pirkka-hallissa 26-27.3.2015.

HIFK B17 (99) 24012016