Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Finnlines ja Matkapojat HIFK Fotbollin yhteistyökumppaneiksi – kaudella 2016 kaksi fanilaivareissua

By 26.1.201613 joulukuun, 2018No Comments

MatkapojatFinnlinesHIFK

Tänä vuonna Finnlines on mukana kannustamassa HIFK Fotbollin edustusjoukkuetta, ja tarjoaa erityisiä etuja kaikille pelaajille ja kannattajille koko kauden ajan. Finnlines on yksi Itä- ja Pohjanmeren johtavista varustamoista. Sen matkustaja-rahtilaivat liikennöivät ympäri vuoden Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin.

”HIFK Fotbollin kumppanina oleminen tarjoaa meille oivan mahdollisuuden näkyä ja kuulua pääkaupunkiseudulla sekä olla tukemassa uuden aktiivisen sukupolven syntyä”, hehkuttaa Finnlinesin myyntipäällikkö Krista Orvomaa.

”Perinteisesti juuri ruuhka-Suomessa asuvat ovat innokkaimpia lähtemään meren yli yhdistetyille loma- ja fanimatkoille Keski-Eurooppaan joko omalla autolla tai bussilla.”

Syksyllä Finnlinesin laivoilla toteutetaan Veikkausliigakauden päätyttyä fanimatka Saksaan. Bundesliigan peleihin suuntautuvan matkan järjestää Matkapojat.

Suomalainen, vuonna 1976 perustettu perheyhtiö Matkapojat Oy juhlii tänä vuonna 40-vuotissynttäreitään. Yhtiö on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä sekä matkanjärjestäjä. Joka vuosi yli 500 000 laivamatkailijaa varaa matkansa Matkapoikien kautta. HIFK ja Matkapojat täydentävät toisiaan kotimaisina vanhoina arvostettuina toimijoina omilla aloillaan.

”Finnlinesin tavoin olemme todella innoissamme yhteistyön alkamisesta ja toivomme joukkueelle oikein menestyksekästä vuotta”, kertoo Matkapoikien myyntipäällikkö Mikael Wahtera.

Syksyisen fanimatkan lisäksi Matkapojat järjestää pre-season faniristeilyn Helsingistä Tallinnaan. Torstaina 17.3. kello 21.30 lähtevälle risteilylle on lähdössä alustavien tietojen mukaan satoja pelaajia ja faneja. Ilmoittautuminen risteilylle alkaa helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Tervetuloa perheeseen Finnlines sekä Matkapojat!

www.finnlines.fi  www.matkapojat.fi

Slider-KK1000