Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Tsetti pukinkonttiin – tilaa kausikortti 8.12. mennessä

By 3.12.201513 joulukuun, 2018No Comments
Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi.

Klikkaa kuvaa ja hanki oma kausikorttisi.

HIFK Fotbollin kausikorttimyynti käynnistyi 16.11. Viime kaudella tähän aikaan vuodesta kausikortteja oli myyty noin 300 ja tähän mennessä myynti on jo rikkonut uusia ennätyksiä. Julkaisemme pian ensimmäiset myyntilukemat.

Haluamme muistuttaa, että jos haluatte kausikorttinne postitettuna jouluksi kotiin, niin kausikortit tulee ostaa ennen tiistaita 8.12. Jos olet saanut laskun kausikorteistasi (De Stjärnprydda kausikorttilaiset), lasku tulee olla maksettuna viimeistään 4.12, jotta kausikorttisi ehditään postittamaan jouluksi antamaasi osoitteeseen.

Kausikortteja on mahdollista ostaa myös 8.12. jälkeen erikoishinnoin aina jouluaattoon 24.12. asti.

– Viime kausi oli unohtumaton kokemus meille pelaajille. Tunnelma kotiotteluissamme oli fantastinen jokaisessa ottelussa ja ensi kaudella olisi tarkoitus vetää vielä isommin niin kentällä kuin katsomossa. IFK:n kausikortti on loistava joululahjaidea, sillä Sonera Stadiumilla todella viihtyy upeiden kannattajiemme ansiosta. Kausikortilla näkee kaikki 16 kotiotteluamme, joista kaksi on paljon hehkutettuja Stadin derbyjä, HIFK:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt laitapuolustaja Otto-Pekka Jurvainen kertoo.

Kausikortteja tullaan postittamaan ainoastaan kerran kuukaudessa. Tiedotamme parhaamme mukaan milloin mitkäkin kausikortit menevät postiin.

Jos teillä on ongelmia Lippupalvelun verkkosivujen tai laskujen suhteen, niin pyydämme teitä olemaan yhteydessä Lippupalvelun asiakaspalveluun. Jos teillä on kysyttävää HIFK Fotbollin kausikorteista, voitte olla yhteydessä osoitteeseen .

Näin ostat HIFK:n kausikortin Lippupalvelun verkkosivuilta

Hankkimalla kausikortin näet HIFK:n kaikki 16 Sonera Stadiumilla pelattavaa kotiottelua parhailta paikoilta, joista kaksi on kotiderbyjä HJK:ta vastaan. Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen.

Sinun tulee rekisteröityä Lippupalvelun asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin (rekisteröityminen on maksutonta).

Ohjeet HIFK:n kausikortin ostamiseen Lippupalvelun verkkosivuilta

1. Mene osoitteeseen lippupalvelu.fi ja laita hakusanaksi ”HIFK Fotboll” tai klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa päästäksesi nettitapahtumaan. Tapahtuman nimi on HIFK – Kausikortti 2016.

2. Valitse paikkasi pohjakartan kautta tai hakemalla parhaat vapaat paikat. IFK Klacken on Pohjoispäädyssä sijaitseva HIFK:n kannattajakatsomo, jonne ei ole numeroituja paikkoja. De Stjärnprydda on Pääkatsomo, jossa kaikki paikat ovat numeroituja. Voit myös ostaa kausikortit molempiin katsomoihin samalla tilauksella. Paina pohjakartan kohdalla ”vahvista paikat”, kun olet valinnut haluamasi määrän. Jos olet hakemassa parhaita vapaita paikkoja, paina ”hae parhaat paikat”.

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi. Pohjakartassa näkyy myös katsomokategoria, jonka olet valinnut. Tee uusi haku, jos et halua pitää valitsemiasi paikkoja. Jos kaikki on OK, klikkaa ”jatka”.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi “e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Lippupalvelun järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Lippupalvelun lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaatästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2016. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen seuraavan postituskierroksen mukana.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja! HIFK Fotbollin kotitontut postittavat kausikorttisi kotiin.

Kausikortit 2016 ja hinnat

Ennen 8.12. maksetut kausikortit tullaan postittamaan 14.12, joten ne ehtivät mainiosti jouluksi pukinkonttiin.

1. IFK Klacken (numeroimaton), Pohjoispääty / Norra ändan

 • 125 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut 24.12.2015 asti (ovh. 150 €)
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • IFK Klacken -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu 8 euroa

2. De Stjärnprydda (numeroitu), Pääkatsomo / Huvudläktaren

 • 250 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut 24.12.2015 asti (ovh. 275 €)
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • De Stjärnprydda -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 16 euroa

3. Super Kamrat

 • 950 € / 2 kpl 1897 € (yritysasiakkaille hintaan lisätään ALV)
 • Pääsy VIP-tiloihin
 • Oma sisäänkäynti stadionille
 • Jokaisen kotiottelun yhteydessä lämmin ruoka ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma) sekä kahvit tauolla
 • Oma katsomo parhaalla paikalla; paikkoja ei ole numeroitu, mutta tilaa on varattu riittävästi
  VIP-tilaan mahtuu korkeintaan 80 henkilöä.
 • Lisäksi jokaiseen kotiotteluun myydään ottelukohtaisesti yksittäisiä SuperKamrat-pääsylippuja hintaan 95 EUR (yritysasiakkaille hintaan lisätään alv). Lisätiedot:

VarmistaPaikkasi (1)

> Liity perheeseen ja hanki oma kausikorttisi Lippupalvelun verkkosivuilta