Skip to main content
Jatkosoppari-Pauli2

Pauli Kuusijärvi jatkaa IFK:ssa. Kuva: Riku Laukkanen / R1kuexposures

 

Helsingin IFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kapteenistoon viime kaudella kuuluneen Pauli Kuusijärven, 29, kanssa.

Keskuspuolustajana pelaava Kuusijärvi on saanut jalkapallo-oppinsa FC Hongan juniorikoulussa ja on ehtinyt edustaa IFK:ta jo B-junioreissa vuonna 2002. Juniorivuosien jälkeen hän siirtyi pelaamaan viiden kauden ajaksi FC Espooseen, jossa tilille kertyi ensimmäiset ottelut Ykkösessä ja Kakkosessa. Kuusijärvi on pelannut aikaisemmin Veikkausliigaa myös Hongan ja Hakan paidassa.

IFK:n riveihin Kuusijärvi siirtyi kaudeksi 2014, ja kausi päättyi Bolliksella unohtumattomaan liiganousuun Ykkösen päätöskierroksella.

”Luonnollisesti huippufiilikset jatkodiilistä. Kauden päätteeksi piti taas vetää mietintämyssy päähän, ja esittää itselleni kysymys – miten saa ajan riittämään ensi vuonna? Aika on kuitenkin se, mitä meillä kaikilla on rajoitetusti. Ja juuri siksi en näe mitään syytä siihen, miksi en tekisi sitä mistä eniten nautin. Joukkueessamme on pelaajia, joiden kanssa on helppo tähdätä samaan tavoitteeseen. Ystävät, fanit, pukukoppi, derbyt, aika ja sen rajallisuus. Mitali. Siinä syyt ja toivon mukaan seuraus, jonka vuoksi oli taas kerran ohelppo laittaa nimi paperiin”, Kuusijärvi kertoo.

Tuleva kausi on Kuusijärvelle kolmas peräkkäinen IFK-paidassa. Päättyneellä kaudella joukkueen luottomiehiin kuulunut puolustuksen johtohahmo pelasi 26 ottelua Veikkausliigassa. Kauden ja samalla uran ensimmäinen liigamaali syntyi ikimuistoisella tavalla, kun Kuusijärvi johdatti lisäajalla IFK:n 2-1 kotivoittoon FC Interiä vastaan.

”Kuusijärvi näytti viime kaudella, että hän todella kuuluu Veikkausliigaan. Pauli oli niitä ensimmäisiä runkopelaajia, jonka kanssa päätimme tehdä sopimuksen. Erinomainen pelaaja sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Paulia kuvastaa pelaajana ehkä parhaiten hänen voittomaalinsa Interiä vastaan. Kertoo paljon, jos toppari on lisäajalla yksinläpi. Mies on jälleen yhden vuoden kokeneempi liigapelaaja ja uskon, että se tulee varmasti näkymään ensi kaudella. Pauli on ennen kaikkea viihdyttävä pelaaja, joka ei jätä yleisöä koskaan kylmäksi.”, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä sanoo.

IFK on myynyt ensi kaudelle jo yli 500 kausikorttia. Kuusijärvi haluaakin kiittää kaikkia niitä kannattajia, jotka ovat tähän mennessä jo hankkineet oman kausikorttinsa ensi kaudelle.

”Mielestäni on huikeata, että ensi kausi näyttää kannatusmielessä edellistäkin paremmalta – jos kausarimyynnistä on päätteleminen. Tunnelma varsinkin kotiotteluissamme on ainutlaatuinen. Me emme ole sama joukkue ilman teitä. Kiitos!”

HIFK:lla on nyt pelaajasopimukset kahden maalivahdin ja 12 kenttäpelaajan kanssa ensi kaudelle.

”Kuten on puhuttu, niin joukkueen rakennus on hyvällä mallilla. Ensi viikolla julkaisemme jälleen uusia pelaajasopimuksia. Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki”, urheilutoimenjohtaja Määttä kertoo.

HIFK:n pelaajasopimukset kaudelle 2016 (tilanne 9.12.2015)

Carljohan Eriksson (MV)
Jere Piirainen (MV)
Nnaemeka Anyamele
Tuomas Aho
Pauli Kuusijärvi
Xhevdet Gela
Tommi Vesala
Otto-Pekka Jurvainen
Jukka Halme
Fredrik Lassas
Pekka Sihvola
Daniel Rantanen
Eero Peltonen
Joni Korhonen

HIFK järjestää kaikille avoimet harjoitukset Sonera Stadiumilla perjantaina 11.12. kello 17-19. Tarjolla on kuumaa glögiä ja paikan päältä on mahdollisuus hankkia vielä vuoden halutuin joululahja, IFK:n kausikortti kaudelle 2016. Myynnissä on myös punaista fanikamaa tuomaan väriä ja lämpöä talveen. Liity Facebook-tapahtumaan tästä.

FBPS-HankiOmasi

Kausikortit 2016 ja hinnat

1. IFK Klacken (numeroimaton), Pohjoispääty / Norra ändan

 • 125 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut 24.12.2015 asti (ovh. 150 €)
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • IFK Klacken -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu 8 euroa

2. De Stjärnprydda (numeroitu), Pääkatsomo / Huvudläktaren

 • 250 € + 3,50 € Lippupalvelun toimituskulut 24.12.2015 asti (ovh. 275 €)
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2016 ja etuosto-oikeuden vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • De Stjärnprydda -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 16 euroa

3. Super Kamrat

 • 950 € / 2 kpl 1897 € (yritysasiakkaille hintaan lisätään ALV)
 • Pääsy VIP-tiloihin
 • Oma sisäänkäynti stadionille
 • Jokaisen kotiottelun yhteydessä lämmin ruoka ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma) sekä kahvit tauolla
 • Oma katsomo parhaalla paikalla; paikkoja ei ole numeroitu, mutta tilaa on varattu riittävästi
 • VIP-tilaan mahtuu korkeintaan 80 henkilöä.
 • Lisäksi jokaiseen kotiotteluun myydään ottelukohtaisesti yksittäisiä SuperKamrat-pääsylippuja hintaan 95 EUR (yritysasiakkaille hintaan lisätään alv). Lisätiedot:

Lue lisää kausikorteista

> Hanki oma kausikorttisi Lippupalvelun verkkosivuilta