Skip to main content

MikaJohansson

HIFK:n maalivahtina kaksi edellistä kautta torjunut Mika Johansson ei jatka IFK:ssa, eikä Veikkausliigassa ensi kaudella.

Johansson pelasi ensimmäisen kautensa IFK:ssa kaudella 2012 ja hän siirtyi takaisin HIFK:n riveihin syksyllä 2014. Loppu on seurahistoriaa, sillä Johanssonin tultua IFK:n maalille tähtirinnat eivät hävinneet yhtään ottelua loppukauden aikana ja kausi päättyi viimeisellä kierroksella 4.10.2014 Bolliksella huipentuneeseen liiganousuun.

Viime kaudella Johansson pelasi IFK-maalilla 13 liigaottelua. ”Veikko” nousi syyskuussa todelliseen huippuvireeseen, kun mies torjui kolme nollapeliä putkeen. Sen johdosta seurasi valinta myös Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen.

”Kiitos kaikille näistä kahdesta hienosta kaudesta. Varsinkin nousu Veikkausliigaan oli mahtava kokemus ja oli hienoa olla mukana nostamassa seuraa sille sarjatasolle, jolle se kuuluu. Ei ollut helppo päätös jättää tätä hienoa joukkuetta ja sen upeita faneja. Jalkapallo tulee tulevaisuudessakin olemaan suuressa roolissa elämässäni, mutta tämä päätös mahdollistaa uudet haasteet urheilun saralla. Tulen jatkossa seuraamaan IFK:n pelejä katsomosta ja odotan, että jätkät tulee taistelemaan ensi kaudella sarjan kärkisijoista”, Johansson kertoo.

HIFK Fotboll toivottaa Veikolle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin niin jalkapallon kuin työelämän parissa.