Skip to main content

Jatkosoppari-Tommi

HIFK on solminut 1+1 vuotisen jatkosopimuksen joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuneen Tommi Vesalan kanssa. Ensimmäistä kauttaan IFK-paidassa pelannut Vesala pelasi viime kaudella 23 liigaottelua, joissa kokenut laitapuolustaja teki yhden maalin ja antoi viisi maalisyöttöä.

”Nautin pelaamisesta IFK:ssa viime kaudella todella paljon, joten oli helppo päätös jatkaa tätä projektia eteen päin. Päättynyt kausi oli vielä siistimpi, kuin osasin edes ennakoida. Kausi oli tälle joukkueelle ensimmäinen Veikkausliigassa, joten totta kai siinä maksettiin oppirahoja. Meillä oli hirvittävä määrä tasapelejä ja pari pahaa sulamista. Toisaalta meidän pelaamisessa oli myös todella paljon positiivisia ja makeita juttuja”, Vesala kertoo.

”Vesala on erinomainen pelaaja ja Veikkausliigan parhaimpia laitapuolustajia. Tommi tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta ja hän on erinomainen esimerkki joukkueen nuorille pelaajille. Haluamme myös ensi kaudella pelata viihdyttävää ja yleisöystävällistä jalkapalloa. Tommi on IFK:n näköinen pelaaja, joka antaa kentällä kaikkensa, eikä jätä katsomossa ketään kylmäksi”, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

Vesalan ensimmäinen liigamaali IFK:ssa näki päivänvalonsa loppuunmyydyssä Stadin Derbyssä oman fanipäädyn edessä.

”Se oli käsittämätön fiilis. Klacken repesi uskomattomiin mittasuhteisiin ja hetkeksi unohdin ajan, paikan ja itseni. Sitä vain juoksi fanien eteen maksimoimaan sen riemun. Se oli ainutlaatuinen hetki omalla urallani. Kingien tuki auttaa antamaan itsestään aina kaiken irti.”

IFK-hyökkääjä Eero Peltoselta lempinimen ”Hanhi” saanut Vesala kärsi alkukaudesta loukkaantumisesta, joka vaikutti miehen kauteen valmistautumiseen. Pelituntuman löytyessä Vesala nousi IFK:n luottopelaajaksi omalla pelipaikallaan.

”Talvi meni telakalla. En saanut ehjää alkukautta taustalle ja se oli uuteen joukkueeseen tullessa hieman raskasta. Se vaikutti alkukauteeni, kun jouduin missaamaan pelejä. Haluan pysyä ehjänä tämän kauden ja päästä heti alkukaudesta lähtien pelaamaan täysillä”, Vesala kertoo.

”Kaiken kaikkiaan itselläni on pirun hyvät fiilikset jatkamisesta. Uskon, että olemme ensi kaudella taas entistä vahvempana taistelemassa kovemmista sijoituksista.”

HIFK:n kausikorttimyynti käynnistyy maanantaina 16.11.
Hanki itsellesi Stadin halutuin tsetti ja liity perheeseen. #MERÄNIDROTT

Slider-KKMyynti