Skip to main content

Jatkosoppari-OP

Jurvainen jatkaa IFK:ssa – ”Me voitamme Stadin Herruuden”

HIFK on solminut tärkeän jatkosopimuksen laitapelaaja Otto-Pekka Jurvaisen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2016. Helsinkiläissyntyinen Jurvainen saalisti viime kaudella 15 ottelussa neljä maalia ja seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Loukkaantumisesta kesällä kärsinyt pelimies oli peliaikaan suhteutettuna Veikkausliigan tehokkain pelaaja.

– Älyttömän huikea kausi, joka antoi meille uskoa tekemiseemme. Totta kai loukkaantuminen vaikutti omaan suoritukseeni, mutta onnistumiset ennen loukkaantumista antoivat buustin kuntouttamiseen ja tulin vieläkin parempana pelaajana takaisin. Vähän jäi toki hampaankoloon kaudesta, sillä joukkueessa oli potentiaalia parempaankin sijoitukseen. Tästä on hyvä lähteä parantamaan niin joukkueena kuin yksilönä, Jurvainen kertoo.

Jurvainen debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2004 HJK:n paidassa, mutta ei saanut tuolloin vakiinnutettua pelipaikkaansa maan korkeimmalla sarjatasolla. Vuosien varrella OP ehti dominoida niin Ykkösessä kuin Kakkosessa ennen kuin IFK nosti miehen kaudeksi 2015 takaisin Veikkausliigaan 11 vuoden tauon jälkeen. Jurvainen nousi heti avauskaudellaan kannattajien suosioon periksiantamattomalla ja tehokkaalla pelaamisellaan.

– Upea juttu, että paluu Veikkausliigaan tapahtui nimenomaan IFK:n paidassa. Oli hienoa päästä pelaamaan Suomen parhaimpien fanien eteen. On hienoa pelata faneille, joille seura ja joukkue merkitsee niin paljon. Se tunne, joka Stadin Kingeiltä kentälle välittyy saa jokaisen ylittämään itsensä ottelusta toiseen. Maalin jälkeen haluan aina mennä tuulettamaan fanien eteen, jotta voin antaa heille saman tunteen, minkä he antavat meille pelaajille, Jurvainen hehkuttaa.

Jurvainen on siviiliammatiltaan rahoitusneuvoja Helsingin Osuuspankissa. Miestä voikin leikkisästi tituleerata Suomen parhaaksi jalkapalloilevaksi pankkiiriksi.

– Kahden työn yhdistäminen ei ole koskaan helppoa, mutta hyvä työilmapiiri ja esimieheni Erno Jeskanen ovat mahdollistaneet, että voin harjoittaa kahta minulle tärkeää ammattia, Jurvainen kiittelee.

HIFK:lla on julkaistuna nyt viisi pelaajasopimusta ensi kaudelle ja lisää pelaajasopimusuutisia kuullaan tasaiseen tahtiin lähiviikkoina.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme pidettyä OP:n IFK:ssa. Loukkaantuminen häiritsi miehen viime kautta, mutta aina kentällä ollessaan hän antoi kaikkensa ja auttoi joukkuetta voittamaan pelejä. Uskon, että ensi kaudella kun OP pääsee pelaamaan ilman loukkaantumisia niin hän tulee murtautumaan liigan eliittiin, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä toteaa.

Stadin halutuimmat kausikortit kaudelle 2016 tulevat myyntiin tasan viikon päästä maanantaina 16.11.2015 klo 9.00 Lippupalvelun verkkosivuille.

– Kannattaa ehdottomasti hoitaa himaan tsetit, joilla pääsee tsiigaa kahta punaista derbyä. Viime kaudella jäi herruus ratkaisematta, mutta ensi kaudella me voitamme Stadin Herruuden, Jurvainen lupaa.

Slider-KKMyynti