Skip to main content
Stadin Mimmit

Ilmoittaudu mukaan HIFK Fotbollin naisjoukkueeseen ”Stadin mimmit” !

By 30.11.201511 joulukuun, 2018No Comments

HIFKLogoFB
HIFK Fotboll perustaa kesäkaudelle 2016 harrastesarjaan naisten joukkueen, joka on nimetty Stadin mimmeiksi.

Etsimme nyt joukkueeseen uusia pelaajia. Aiempaa kokemusta et tarvitse -tarkoituksena on nauttia jalkapallosta, sen opettelusta ja hyvästä seurasta. Mukana on seuran toimihenkilöitä, junioreiden äitejä, jalkapalloa lapsena harrastaneita, ensikertalaisia, maalaisia ja stadilaisia. Mikä kaikkia meitä yhdistää on into oppia potkimaan palloa ja nauraa.

Harjoituskausi alkaa huhtikuussa ja harjoitukset ovat kerran viikossa Väinämöisen kentällä. Pelejä kauteen tulee 10-15.

Joukkueiden ilmoittautumiset tapahtuvat jo alkuvuodesta ja siksi pyrimme varmistamaan joukkueen osallistujat. Ota siis saman tien yhteyttä jos sait yhtään kipinää olla mukana. Me haluamme pelata juuri sinun kanssasi!

Terveisin
Raakel (tuleva joukkueenjohtaja, joka aloitti harrastehöntsäilyn itse kaksi vuotta sitten)

Raakel Koittola
0443584522