Skip to main content
Syyskuussa pelattu FC Lahden ja HIFK:n välinen kamppailu päättyi tähtirintojen 5-0 vierasvoittoon. Otto-Pekka Jurvainen tuulettaa maaliaan Kingien fanikatsomon edessä. Kuva: Jere Nevalainen

Syyskuussa pelattu FC Lahden ja HIFK:n välinen kamppailu päättyi tähtirintojen 5-0 vierasvoittoon. Otto-Pekka Jurvainen tuulettaa maaliaan Kingien fanikatsomon edessä. Kuva: Jere Nevalainen

Mamma Rosan otteluennakko: HIFK – FC Lahti

Helsingin IFK ja FC Lahti kohtaavat torstaina kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa Sonera Stadiumilla. Pohjoispäädyn Klackeniin on myynnissä erikoishintaisia 10 euron ennakkolippuja. Ostamalla lippusi ennakkoon säästät rahaa sekä vältät turhan jonottamisen stadionille.

Sekä HIFK:lla että FC Lahdella on vielä kolme ottelua pelattavana. HIFK on sarjataulukon yhdeksäntenä 36 pisteellä. Lisäpisteitä kaivataan yhä, jotta liigakarsijan paikka vältettäisiin.

Sarjataulukon viidentenä 46 pisteellä oleva FC Lahti taistelee vielä tiukasti kolmannesta sijasta, mutta se edellyttäisi käytännössä voittoa kaikista jäljellä olevista otteluista. Lisäksi neljäntenä olevan FC Interin ja kolmantena kulkevan HJK:n olisi koettava pistemenetyksiä.

HIFK ja FC Lahti ovat voittaneet kumpikin yhden ottelun kauden keskinäisistä väännöistä. Kesäkuussa FC Lahti nappasi 2-0 kotivoiton, mutta syyskuun lopussa se romahti täydellisesti kotikentällään. HIFK lähti kotimatkalle Lahden Kisapuistosta peräti 5-0 vierasvoitto taskussaan. Tuon ottelun jälkeen FC Lahti on voittanut Ilveksen 2-1 ja FC Interin 3-1.

– Lahti on ollut vahva sen jälkeen kun hävisivät meille ja heillä on varmasti revanssi mielessä. Odotan siksi fyysistä peliä ja olemme siihen valmiita, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

FC Lahden päävalmentajan Toni Korkeakunnaksen mukaan hänen joukkueensa on valmistautunut hyvin torstain ottelua varten. Lahtelaisten kannalta todella tärkeä uutinen on se, että joukkueen paras maalintekijä Matheus Alves (10 maalia) on toipunut pelikuntoon.

– Velkojen maksu on teemana. Joukkue on aika lailla motivoitunut tähän kamppailuun. Payback time. Sen enempää uhoamatta, Korkeakunnas kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

HIFK:n pelaajista Jani Bäckman on loppukauden sivussa. Suomen alle-21 vuotiaiden maajoukkueen mukana olleiden IFK-pelaajien pelikunto ratkeaa ottelupäivän aikana.

HIFK – FC Lahti torstaina 15.10. kello 18.30 Sonera Stadiumilla

Cover-1510 Lahti10

FC Lahti-otteluun pääset pohjoiskatsomoon Klackeniin 10 eurolla, kun ostat lipun ennakkoon. Lippuja voit ostaa Lippupalvelun verkkosivuilta tästä linkistä. (Ennakkolipun hinta 10 € + Lippupalvelun toimituskulut 1,50 €)

Ostamalla ennakkoliput säästät sekä vältät turhan jonottamisen lippuluukulle. Kutsu ystäväsi, sukulaisesi ja perheesi mukaan – Klacken punaiseksi! 

IFK Klacken | Pohjoispääty / Norra ändan (numeroimaton)
– Nyt vain 10 euroa ennakkoon (+ Lippupalvelun toimituskulut 1,50 EUR)
– 18 euroa ovelta (sisältää 2,5 EUR Lippupalvelun toimituskulun)

De Stjärnprydda | Pääkatsomo / Huvudläktaren (numeroitu)
– 19 euroa ennakkoon
– 23 euroa ovelta (hinnat sisältävät 2,5 EUR Lippupalvelun toimituskulun)

  • Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi HIFK:n kotiotteluihin aikuisen seurassa, paikka sylissä
  • 7-12-vuotiaat ennakkoon 7 euroa ja ovelta 10 euroa
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Lisätiedot yläpalkin kohdasta “Liput ja ottelut”