Skip to main content

FBPS-Inter-OP

Mamma Rosan otteluennakko: HIFK – FC Inter

Veikkausliigan päätöskierros pelataan sunnuntaina ja HIFK kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan FC Interin. Kauden viimeiseen kotiotteluun on myynnissä erikoishintaisia ennakkolippuja. Laitetaan historiallisen liigakauden kunniaksi bileet pystyyn vielä viimeisen kerran!

HIFK on ennen päätöskierrosta sarjataulukon seitsemäntenä. Tähtirinnoilla on mahdollisuus napata sarjataulukon kuudes sija ja sitä myötä ylimääräinen kotiottelu kaudelle 2016. Kauden alussa asettama tavoite (sijoitus kuuden joukossa) vaatii täyden pistepotin lisäksi kuudentena olevan IFK Mariehamnin pistemenetyksiä Vaasan Palloseuraa vastaan.

Sunnuntain päätöskierroksella FC Inter on neljäntenä vain pisteen edellä FC Lahtea. Turkulaisilla ei enää ole mahdollisuuksia eurokentille.

– Interillä on vahvoja pelaajia, kuten Sebastian Mannström, Guy Gnabouyou ja Solomon Duah. Ottelussa riittää panosta ja haluamme päättää kauden kotivoittoon. Täytyy lähteä hakemaan voittoa puolustuksen kautta. Inter on erittäin hyvä vastahyökkäysjoukkue, joka iskee nopeasti vastaan, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HIFK:n paras maalintekijä on hyökkääjä Pekka Sihvola, joka on tehnyt tällä kaudella kahdeksan liigamaalia. Sillä irtoaa maalipörssin jaettu viides sija.

– Vesi kielellä odotan kauden viimeistä peliä. Nyt pitää vielä nauttia, kun siihen on mahdollisuus. Kohta on taas pitkä talvi lusittavana ennen kuin pääsee jälleen tositoimiin, Sihvola sanoo.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet joukkueen kahdesta aikaisemmasta liigakohtaamisesta yhden. Toukokuussa HIFK voitti Sonera Stadiumilla numeroin 2-1 ja kesäkuussa FC Inter oli Turussa pelatussa ottelussa parempi lukemin 3-1. Lisäksi joukkueet pelasivat samassa Liigacupin alkulohkossa ja kohtasivat toisensa myös Suomen Cupissa.

– Inter on hankala vastustaja, koska niiden pelissä on elementtejä, joihin on hyvin vaikea valmistautua. Toisaalta ne samat elementit ovat myös niiden heikkous, joihin on tarkoitus iskeä. Olemme kohdanneet Interin monta kertaa tänä vuonna, että siinä mielessä on tuttu vastustaja. Tavoite on päästä vastustajan pään sisään, hämmentää ja ottaa vähintään yhtä maukas voitto, kuin viimeksi Soneralla niitä vastaan, Sihvola kertoo.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa hyökkääjä Tuomas Mustonen sekä keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson. Keskuspuolustaja Tuomas Ahon pelikunto selviää vasta ottelupäivän aikana.

HIFK – FC Inter sunnuntaina 25.10. kello 13.00 Sonera Stadiumilla
> Ennakkoliput otteluun myy Lippupalvelu.fi
> Lippupalvelusta voit myös ostaa HIFK kaulaliinan (SEDAN 1897-kaulaliina) hintaan 26,50€ (hinta sisältää toimituskulut) ja HIFK Fotboll tarjoaa ottelulipun Klackeniin. Kaulaliina on noudettavissa HIFK Shopin myyntipisteestä kyseistä ottelulippua vastaan.

Klikkaa kuvaa ja lue lisää kauden päätösbileistä!

Ostamalla ennakkoliput säästät sekä vältät turhan jonottamisen lippuluukulle. Kutsu ystäväsi, sukulaisesi ja perheesi mukaan – Klacken punaiseksi!

IFK Klacken | Pohjoispääty / Norra ändan (numeroimaton)
– Nyt vain 10 euroa ennakkoon (+ Lippupalvelun toimituskulut 1,50 EUR)
– 18 euroa ovelta (sisältää 2,5 EUR Lippupalvelun toimituskulun)

De Stjärnprydda | Pääkatsomo / Huvudläktaren (numeroitu)
– 19 euroa ennakkoon
– 23 euroa ovelta (hinnat sisältävät 2,5 EUR Lippupalvelun toimituskulun)

  • Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi HIFK:n kotiotteluihin aikuisen seurassa, paikka sylissä
  • 7-12-vuotiaat ennakkoon 7 euroa ja ovelta 10 euroa
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Lisätiedot yläpalkin kohdasta “Liput ja ottelut”

> Hanki ennkkoliput Lippupalvelusta

 

Cover-FCINTER2510